Tofu-kasvismakaronilaatikko

(8)
50 min 4
Vege-makaronilaatikko valmistuu yhtä helposti kuin lihaversiokin.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
½ tl rouhittua mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
½ tl currya
2 rkl soijakastiketta
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituna
6 dl makaronia
1 kasvisliemikuutio
2 ½ dl kaurakermaa
1,5 rkl korppujauhoja

Näin valmistat

Keitä makaroneja kasvisliemessä puolet pakkauksen suosituskeittoajasta. Kaada keitetyt makaronit siivilään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, kuutioi tofu. Kuullota tofuja paistinpannulla öljyssä 3-5 minuuttia ja kaada soijakastike joukkoon. Lisää pannulle sipulit, mausteet ja aurinkokuivatut tomaatit, paista hetki sekoittaen.

Sekoita puolet makaroneista kevyesti öljyttyyn uunivuokaan, lisää kuullotetut kasvikset ja tofu. Sekoita ja lisää loput makaroneista tasaiseksi kerrokseksi pinnalle.

Kaada kaurakerma vuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes makaronit ovat saaneet kauniin rapean pinnan.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme