60 min

4

Tofu-pinaatti-cannelloni

Tofulla ja pinaatilla, sekä muilla kasviksilla täytetyt cannellonit ovat mainiota kasvisruokaa. Voit halutessasi käyttää myös muita kasviksia. Pakastepinaatti puolestaan antaa juustokastikkeelle upean värin, jos haluat, että cannelloni on pinnaltaan kauniin vihreä.

Näitä tarvitset

2rkl

öljyä

1

sipuli

½-1

keskikokoinen kesäkurpitsa

2

valkosipulinkynttä

1

punainen chilipaprika

100g

babypinaattia tai pakastepinaattia

270-300g

Jalotofu (Maustamaton tai Marinoitu)

13

cannellonirullaa

suolaa maun mukaan

mustapippuria myllystä

50g

voita

½l

maitoa

½dl

vehnäjauhoja

suolaa maun mukaan

100g

juustoraastetta

Näin valmistat

Kuumenna öljy pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle käännellen. Paloittele kesäkurpitsa aivan pieniksi kuutioiksi ja hienonna samalla kuoritut valkosipulinkynnet ja chilipaprika.Lisää ainekset pannulle yhdessä pinaatin kanssa. Kääntele hetki, kunnes kasvikset pehmenevät. Paloittele Jalotofu pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Nosta pannu sivuun.

Mittaa voi kasariin ja sulata. Lisää vehnäjauhot sekoittaen, mutta älä ruskista. Lisää maito ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.

Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.

Täytä cannellonirullat tofutäytteellä ja lado ne vieretysten reunalliseen uunivuokaan. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä 175-200 –asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia, tai kunnes pastarullat tuntuvat kypsiltä ja pinta on kauniin värinen.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!

Vinkki! Voit halutessasi lisätä juustokastikkeen joukkoon hieman pinaattia. Näin saat kauniin vihreän aterian.

Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi.

Arvostelut

    Arvostelu