60 min
4
Tofu-pinaatti-cannelloni
Näitä tarvitset
2rkl
öljyä
1
sipuli
½-1
keskikokoinen kesäkurpitsa
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chilipaprika
100g
babypinaattia tai pakastepinaattia
270-300g
Jalotofu (Maustamaton tai Marinoitu)
13
cannellonirullaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
50g
voita
½l
maitoa
½dl
vehnäjauhoja
suolaa maun mukaan
100g
juustoraastetta
Näin valmistat
Kuumenna öljy pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle käännellen. Paloittele kesäkurpitsa aivan pieniksi kuutioiksi ja hienonna samalla kuoritut valkosipulinkynnet ja chilipaprika.Lisää ainekset pannulle yhdessä pinaatin kanssa. Kääntele hetki, kunnes kasvikset pehmenevät. Paloittele Jalotofu pieniksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Nosta pannu sivuun.
Mittaa voi kasariin ja sulata. Lisää vehnäjauhot sekoittaen, mutta älä ruskista. Lisää maito ja hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
Täytä cannellonirullat tofutäytteellä ja lado ne vieretysten reunalliseen uunivuokaan. Kaada päälle juustokastike. Kypsennä 175-200 –asteisessa uunissa noin 40-50 minuuttia, tai kunnes pastarullat tuntuvat kypsiltä ja pinta on kauniin värinen.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa!
Vinkki! Voit halutessasi lisätä juustokastikkeen joukkoon hieman pinaattia. Näin saat kauniin vihreän aterian.
Tämän reseptin on tehnyt Hellapoliisi.