Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Lämmitä paistinpannussa pieni määrä oliiviöljyä ja paista tofuihin rapea pinta. Silppua seuraavaksi valkosipuli, chili ja persilja. Asettele tofut uuninkestävän vuoan tai “etanapannun” pohjalle ja peitä maustesilpulla. Kaada tämän jälkeen loppu oliiviöljy tofujen päälle (voit myös tehdä tofupannun valmiiksi jääkaappiin ja antaa marinoitua iltaan asti). Lisää juustoraaste ja laita tofupannu uuniin – anna ruskistua noin 8-12 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile leivän ja hyvän luomuvalkoviinin kera.
Vinkki: Säästä n. 10 paistettua tofukuutiota tarjoiluun – ne ovat herkullisia dipattuna tofupannun mausteöljyssä! Voit myös halutessasi jättää juustoraasteen annoksesta pois.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut