'

15 - 20 min

2henkilölle

Valkosipulinen Jalotofupannu

Näitä tarvitset

2kpl

Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu

1-2dl

laadukasta oliiviöljyä

2

valkosipulinkynttä silputtuna

1dl

tuoretta persiljaa ½ punainen chili silputtuna

2dl

juustoraastetta (kasvipohjaista)

Näin valmistat

Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Lämmitä paistinpannussa pieni määrä oliiviöljyä ja paista tofuihin rapea pinta. Silppua seuraavaksi valkosipuli, chili ja persilja. Asettele tofut uuninkestävän vuoan tai “etanapannun” pohjalle ja peitä maustesilpulla. Kaada tämän jälkeen loppu oliiviöljy tofujen päälle (voit myös tehdä tofupannun valmiiksi jääkaappiin ja antaa marinoitua iltaan asti). Lisää juustoraaste ja laita tofupannu uuniin – anna ruskistua noin 8-12 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile leivän ja hyvän luomuvalkoviinin kera.

Vinkki: Säästä n. 10 paistettua tofukuutiota tarjoiluun – ne ovat herkullisia dipattuna tofupannun mausteöljyssä! Voit myös halutessasi jättää juustoraasteen annoksesta pois.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.