15 - 20 min
2henkilölle
Valkosipulinen Jalotofupannu
Näitä tarvitset
2kpl
Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
1-2dl
laadukasta oliiviöljyä
2
valkosipulinkynttä silputtuna
1dl
tuoretta persiljaa ½ punainen chili silputtuna
2dl
juustoraastetta (kasvipohjaista)
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Lämmitä paistinpannussa pieni määrä oliiviöljyä ja paista tofuihin rapea pinta. Silppua seuraavaksi valkosipuli, chili ja persilja. Asettele tofut uuninkestävän vuoan tai “etanapannun” pohjalle ja peitä maustesilpulla. Kaada tämän jälkeen loppu oliiviöljy tofujen päälle (voit myös tehdä tofupannun valmiiksi jääkaappiin ja antaa marinoitua iltaan asti). Lisää juustoraaste ja laita tofupannu uuniin – anna ruskistua noin 8-12 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile leivän ja hyvän luomuvalkoviinin kera.
Vinkki: Säästä n. 10 paistettua tofukuutiota tarjoiluun – ne ovat herkullisia dipattuna tofupannun mausteöljyssä! Voit myös halutessasi jättää juustoraasteen annoksesta pois.