Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 2 kpl Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu tai Kylmäsavu
  • 1-2 dl laadukasta oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1 dl tuoretta persiljaa ½ punainen chili silputtuna
  • 2 dl juustoraastetta

Valkosipulinen Jalotofupannu ohje

  • Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Lämmitä paistinpannussa pieni määrä oliiviöljyä ja paista tofuihin rapea pinta. Silppua seuraavaksi valkosipuli, chili ja persilja. Asettele tofut uuninkestävän vuoan tai “etanapannun” pohjalle ja peitä maustesilpulla. Kaada tämän jälkeen loppu oliiviöljy tofujen päälle (voit myös tehdä tofupannun valmiiksi jääkaappiin ja antaa marinoitua iltaan asti). Lisää juustoraaste ja laita tofupannu uuniin – anna ruskistua noin 8-12 minuuttia uunista riippuen. Tarjoile leivän ja hyvän luomuvalkoviinin kera.

  • Vinkki: Säästä n. 10 paistettua tofukuutiota tarjoiluun – ne ovat herkullisia dipattuna tofupannun mausteöljyssä! Voit myös halutessasi jättää juustoraasteen annoksesta pois.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.