Jalotofu pehmeä on vegaanisen majoneesin nerokas ainesosa. Jalotofu pehmeä on vegaanisen majoneesin nerokas ainesosa. '

10 min

VEGAANINEN PIPARJUURI-TOFU-MAJONEESI

Jalotofu Pehmeästä valmistettu vegaaninen majoneesi on maidoton ja munaton lisuke moneen ruokaan. Voit käyttää sitä hampurilaisten välissä, dippinä kermaviilin tapaan tai sitten ihan vaan leivän päällä!

Max10min

Näitä tarvitset

1

luomu sitruunan kuori

1

luomu sitruunan mehu

2-3rkl

piparjuuritahnaa

1-2tl

suolaa

1tl

sokeria

3-4dl

rypsiöljyä

Näin valmistat

  • Valuta ylimääräiset nesteet Jalotofusta. Laita pehmeä tofu monitoimikoneeseen tai sauvasekoittimen soseutus kulhoon. Lisää piparjuuritahna, sitruunan kuori, 1/3 osa sitruunan mehusta sekä suola ja sokeri tofun mukaan. Valuta öljy vähitellen ohuena nauhana koneen käydessä. Kun majoneesi alkaa paksuuntua niin lisää aina välissä 1/3 osa sitruunan mehua. Majoneesin valmistettua tarkista vielä maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
  • VINKKI: Tämä ohje onnistuu myös ilman sitruunaa, mausteena voit käyttää esimerkiksi srirachaa, valkosipulia tai yrttejä, ainoastaan luovuus on rajana!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.