Vegaaninen piparjuuritofu-majoneesi

(1)
Jalotofu Pehmeästä valmistettu vegaaninen majoneesi on maidoton ja munaton lisuke moneen ruokaan. Voit käyttää sitä hampurilaisten välissä, dippinä kermaviilin tapaan tai sitten ihan vaan leivän päällä!

Ainesosat

1 luomu sitruunan kuori
1 luomu sitruunan mehu
2-3 rkl piparjuuritahnaa
1-2 tl suolaa
1 tl sokeria
3-4 dl rypsiöljyä

Näin valmistat

Valuta ylimääräiset nesteet Jalotofusta. Laita pehmeä tofu monitoimikoneeseen tai sauvasekoittimen soseutus kulhoon. Lisää piparjuuritahna, sitruunan kuori, 1/3 osa sitruunan mehusta sekä suola ja sokeri tofun mukaan. Valuta öljy vähitellen ohuena nauhana koneen käydessä. Kun majoneesi alkaa paksuuntua niin lisää aina välissä 1/3 osa sitruunan mehua. Majoneesin valmistettua tarkista vielä maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

VINKKI: Tämä ohje onnistuu myös ilman sitruunaa, mausteena voit käyttää esimerkiksi srirachaa, valkosipulia tai yrttejä, ainoastaan luovuus on rajana!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme