YRITYS
JALOFOODS
Jalofoods on vuonna 1989 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa Jalotofua Tammisaaressa. Päämarkkinamme on Suomessa. Yrityksen virallinen nimi on Oy Soya Ab. Toiminnan visiona on lisätä merkittävästi kasvipohjaisten tuotteidemme osuutta kuluttajien ruokalautasella tarjoten samalla herkullisia ja monipuolisia makuelämyksiä.
Tofu of finland
Tarinamme
Jalotofun tarina alkoi jo 35 vuotta sitten neljän perustajäsenen ajatuksesta alkaa tuottaa Aasiassa jo tuhansia vuosia käytettyä tofua Suomessa. Tofu oli suomalaisille silloin melko tuntematon ja olemme tulleet pitkän tien tehden sitä tunnetuksi. Olemme siinä mielessä oman tiemme kulkija – Jalotofu of Finland.
JALOFOODS
meille töihin
Työskenteleminen Jalofoodsilla tarjoaa mahdollisuuden olla osa innovatiivista ja vastuullista yritystä, joka edistää terveellisiä ja ympäristöystävällisiä ruokailutottumuksia. Jos arvostat vakaata työympäristöä, kestäviä arvoja ja hyvää työilmapiiriä, Jalofoods voi olla oikea paikka sinulle.
Jalotofu
MITÄ TOFU ON?
Tofun valmistaminen on yhtä lailla taidetta kuin tiedettäkin. Ensin lajitellaan luonnonmukaiset soijapavut, jotka liotetaan, jauhetaan ja keitetään soijamaidon uuttamiseksi. Tämä maito hyytyy, ja erottuu juustomaiseksi massaksi ja heraksi. Massa puristetaan tofupaloiksi, ja juoksutus sekä puristus määrittelevät lopullisen rakenteen.
Natural is our secret ingredient
RAAKA-AINEET
Soijapapu on merkittävin yksittäinen raaka-aineemme. Vuodesta 2020 saakka olemme käyttäneet Jalotofun tuotannossa ainoastaan EU:ssa viljeltyjä luomusoijapapuja. Soijapapumme tulevat tällä hetkellä 100 prosenttisesti Itävallasta. Toiminnassa käytämme japanilaista luomusoijakastiketta, jonka olemme valinneet sen laadun, perinteisyyden ja hyvän maun takia.