10 min
2-3:lle
ARJEN NOPEA HERKKU: PAAHTOPALOJA HUMMUSPEDILLÄ
Tässä näyttävän herkullisessa annoksessa kohtaavat Välimeren pehmeä hummus, rapeat tofu-paahtopalat ja rouskuvan hapokkaat granaattiomenansiemenet. Aikaa annoksen valmistamiseen kuluu korkeintaan 5 minuuttia. Testaa, jos et usko ja tallenna luottoresepteihisi!
Max10min
Ruokavinkki
- Tarjoile tofu-hummusplatter grillatun pitaleivän, ruissipsien tai nachojen kera!
Näitä tarvitset
Paahtopalat
1pkt
Jalotofu Paahtopala Aasia tai Maustettu 250g
2rkl
öljyä paistamiseen
Lisäksi:
4-5dl
valmista hummusta (1 dl / annos) (tässä käytettiin Baba Chili Hummus 225g)
nippu
korianteria
1
granaattiomenan siemeniä
Tarjoiluun:
pitaleipää, ruissipsejä tai nachoja
Näin valmistat
Valmista valmiiksi maustetut Paahtopalat -täyte:
Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes sopivan rapea pinta tai käytä täytteenä sellaisenaan. Lisämausta paahtopaloja mielesi mukaan lempimausteillasi tai suolalla ja pippurilla.
Irrota granaattiomenansiemenet ja silppua korianteri.
Kokoa annos:
Aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 3-4 ruokalusikallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi rapeat paahtopalat ja koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterilla.