10 min

2-3:lle

ARJEN NOPEA HERKKU: PAAHTOPALOJA HUMMUSPEDILLÄ

Tässä näyttävän herkullisessa annoksessa kohtaavat Välimeren pehmeä hummus, rapeat tofu-paahtopalat ja rouskuvan hapokkaat granaattiomenansiemenet. Aikaa annoksen valmistamiseen kuluu korkeintaan 5 minuuttia. Testaa, jos et usko ja tallenna luottoresepteihisi!

Max10min

Ruokavinkki

  • Tarjoile tofu-hummusplatter grillatun pitaleivän, ruissipsien tai nachojen kera!

Näitä tarvitset

Paahtopalat

1pkt

Jalotofu Paahtopala Aasia tai Maustettu 250g

2rkl

öljyä paistamiseen

Lisäksi:

4-5dl

valmista hummusta (1 dl / annos) (tässä käytettiin Baba Chili Hummus 225g)

nippu

korianteria

1

granaattiomenan siemeniä

Tarjoiluun:

pitaleipää, ruissipsejä tai nachoja

Näin valmistat

Valmista valmiiksi maustetut Paahtopalat -täyte:

Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes sopivan rapea pinta tai käytä täytteenä sellaisenaan. Lisämausta paahtopaloja mielesi mukaan lempimausteillasi tai suolalla ja pippurilla.

Irrota granaattiomenansiemenet ja silppua korianteri.

Kokoa annos:

Aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 3-4 ruokalusikallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi rapeat paahtopalat ja koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterilla.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.