ARJEN NOPEA HERKKU: PAAHTOPALOJA HUMMUSPEDILLÄ

(1)
5 min 2-3:lle
Tässä näyttävän herkullisessa annoksessa kohtaavat välimeren pehmeä hummus, rapeat tofu-paahtopalat ja rouskuvan hapokkaat granaattiomenansiemenet. Aikaa annoksen valmistamiseen kuluu korkeintaan 5 minuuttia. Testaa, jos et usko ja tallenna luottoresepteihisi!

Ainesosat

Paahtopalat
1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
2 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi:
4-5 dl valmista hummusta (1 dl / annos) (tässä käytettiin Baba Chili Hummus 225g)
nippu korianteria
1 granaattiomenan siemeniä

Näin valmistat

Valmista valmiiksi maustetut Paahtopalat -täyte:

Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes sopivan rapea pinta tai käytä täytteenä sellaisenaan. Lisämausta paahtopaloja mielesi mukaan lempimausteillasi tai suolalla ja pippurilla.

Irrota granaattiomenansiemenet ja silppua korianteri.

Kokoa annos:

Aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 3-4 ruokalusikallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi rapeat paahtopalat ja koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterilla.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme