10 min

2-3:lle

ARJEN NOPEA HERKKU: PAAHTOPALOJA HUMMUSPEDILLÄ

Tässä näyttävän herkullisessa annoksessa kohtaavat välimeren pehmeä hummus, rapeat tofu-paahtopalat ja rouskuvan hapokkaat granaattiomenansiemenet. Aikaa annoksen valmistamiseen kuluu korkeintaan 5 minuuttia. Testaa, jos et usko ja tallenna luottoresepteihisi!

Max10min

Näitä tarvitset

Paahtopalat

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g

2rkl

öljyä paistamiseen

Lisäksi:

4-5dl

valmista hummusta (1 dl / annos) (tässä käytettiin Baba Chili Hummus 225g)

nippu

korianteria

1

granaattiomenan siemeniä

Näin valmistat

Valmista valmiiksi maustetut Paahtopalat -täyte:

Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes sopivan rapea pinta tai käytä täytteenä sellaisenaan. Lisämausta paahtopaloja mielesi mukaan lempimausteillasi tai suolalla ja pippurilla.

Irrota granaattiomenansiemenet ja silppua korianteri.

Kokoa annos:

Aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 3-4 ruokalusikallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi rapeat paahtopalat ja koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterilla.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.