Ainesosat

Paahtopalat
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi:
  • 4-5 dl valmista hummusta (1 dl / annos) (tässä käytettiin Baba Chili Hummus 225g)
  • nippu korianteria
  • 1 granaattiomenan siemeniä

ARJEN NOPEA HERKKU: PAAHTOPALOJA HUMMUSPEDILLÄ ohje

  • Valmista valmiiksi maustetut Paahtopalat -täyte: Paista tofuja pannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes sopivan rapea pinta tai käytä täytteenä sellaisenaan. Lisämausta paahtopaloja mielesi mukaan lempimausteillasi tai suolalla ja pippurilla.

    Irrota granaattiomenansiemenet ja silppua korianteri.

    Kokoa annos: Aloita hummuksella ja sivele lautasen pohjalle 3-4 ruokalusikallista (noin 1 dl) hummusta. Lisää seuraavaksi rapeat paahtopalat ja koristele granaattiomenan siemenillä ja korianterilla.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.