Kylmäsavu-päärynäsnacksit

(1)
5 min 10
Päärynä ja Jalotofu Kylmäsavu ovat klassinen yhdistelmä. Päärynä tuo makeutta ja kylmäsavutofu suolaisuutta tähän herkullisen näköiseen naposteluruokaan!

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu
2 päärynää
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 ruukku basilikaa
3-5 kpl retiisiä
2 rkl seesaminsiemeniä
tummaa balsamicoa

Näin valmistat

Leikkaa pestyt päärynät ja retiisit ohuiksi siivuiksi. Paahda seesaminsiemeniä nopeasti kuivalla paistinpannulla.

Kuivaa kevyesti enimmät nesteet kylmäsavutofusta talouspaperiin. Leikkaa juustohöylällä tai veitsellä tofusta ohuita siivuja. Kokoa päärynän päälle tofusiivut, basilikanlehdet, aurinkokuivattu tomaatti ja retiisi. Koristele snacksit vielä seesaminsiemenillä ja tummalla balsamicolla – nauti herkutellen!

Vinkki: Saat virkistävän juoman maustamalla tuopillisen vettä pakaste marjasekoituksella, limetin siivulla ja muutamalla tuoreella mintunoksalla!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme