tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh- tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh-|tempe-kotimainen-kasvisproteiini-tempeh- '

Balsamico-tempe salaatti

Tempe ei vaadi valmistukseen suuria ihmetekoja, vaan helppo maustaminen riittää. Yhdistämällä makea vaahterasiirappi ja hapan balsamico, saa tempeen karamellisen pinnan, kauniin värin ja reilusti makua. Balsamico-tempe sopiikin loistavasti juuri salaattiin.

Näitä tarvitset

Paahdettu kaura

Paahdettu kaura

½dl

kaurahiutaleita (isoja)

Balsamico-tempe

1pkt/125g

1 pkt Original Soijatempe

1

rkl vaahterasiirappia

2

rkl balsamicoa

1

rkl öljyä

Puolukkavinaigrette

½dl

puolukoita

1

rkl omenaviinietikkaa

2

rkl öljyä

Lisäksi

salaattisekoitusta esim pinaattirucola, viinisuolaheinä ym.

kirsikkatomaatteja

Näin valmistat

  • Laita kaurahiutaleet kuivalle pannulle ja kuumenna. Sekoita hiutaleita etteivät ne pääse palamaan. Kun hiutaleet saavat hieman rusehtavaa väriä ja ne tuoksuvat paahteiselta, ne ovat valmiita. Kaada hiutaleet kulhoon odottamaan.
  • Valmista tempe. Kuumenna öljy pannulla ja revi tempe rouheiksi paloiksi pannulle. Paista kunnes tempe saa hieman paistopintaa. Sekoita balsamico ja vaahterasiirappi keskenään. Nosta pannu levyltä ja kaada balsamicoseos tempen päälle pannulle ja sekoita.
  • Valmista puolukkavinaigrette. Murskaa puolukoita hieman haarukalla ja sekoita niihin öljy ja viinietikka.
  • Kasaa salaattipohja lautaselle. Lisää päälle tomaatit, paahdettu kaura ja tempe. Lusikoi puolukkavinaigrettea annoksen päälle.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.