Ainesosat

LIME-KAURAFRAICHE
  • 1 prk kaurafraichea
  • 1 kpl luomulime
CHILI CON HÄRKÄPAPUTEMPE
  • 1 pkt Härkäpaputempe
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punainen chili
  • 1 paprika
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tlk kidneypapuja
  • 1 tl smoked paprikajauhetta
  • 2 rkl raakakaakaojauhetta
  • 3-4 rkl öljyä paistamiseen
LISÄKSI
  • riisiä, natchoja & korianteria

Chili con Härkäpaputempe ja lime-kaurafraice ohje

  • Kuumenna pannu ja hienonna samalla sipuli, valkosipuli ja chili. Lisää kasvikset pannulle ja paista.

    Murusta Härkäpaputempe pannulle, jatka paistamista. Pilko paprika ja lisää pannulle.

    Kaada pannulle punaviinietikka ja perään tomaattimurska ja kidneypavut. Mausta suolalla, sokerilla, pippurilla, paprikajauheella ja kaakaojauheella tai tummallasuklaalla. Maista, lisää chiliä tai muita makuja oman maun mukaan.

    Hauduta noin 5-10 min.

    Valmista lime-kaurafraiche. Raasta limen kuori, halkaise lime ja purista puolikkaasta limestä mehu. Sekoita.

    Tarjoa annos riisin, nachojen, korianterin ja limefraichen kera.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.