PERINTEINEN HÄRKÄPAPUTEMPE-KÄRISTYS
Mehukas tempe suomalaisella twistillä.
Jalotempe Härkäpavussa pääosaa näyttelee kotimainen luomuhärkäpapu ja vahvoissa sivuosissa niinikään kotimaiset luomulaatuiset hampunsiemenet ja tattari.
Jalotempe Härkäpapu on maultaan täyteläisen aromikas, kuin selkeä, fermentoitunut suomalainen umami. Sitä voi käyttää perinteisissä kotiruoissa paistettuna, keitoissa, curryruoissa, grillattuna, friteerattuna ja joillekin se maistuu myös levitteenä leivällä.
Luomu tempe: luomuhärkäpapu, luomutattari ja luomuhampunsiemen – Proteiinia 16%
Ainesosat
Näin valmistat
Sulata puolukat.
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kuori ja pilko perunat,lisää veteen ja keitä pehmeiksi.
Siivilöi vesi pois, muussaa perunasurvimella.Lisää kaurakerma, margariini ja suola. Sekoita.
Valmista puolukkasurvos, sekoita sokeri ja puolukat. Muussaa haarukalla.
Kuumenna pannu. Paloittele sipuli puoliympyröiksi. Lisää pannulle 3 rkl öljyä ja sipulit sekä sokeri.
Paista niin että sokeri karamellisoituu ja sipuli ruskistuu.Lisää valkosipuli, sekoita ja ota sipulit poispannulta pieneen kulhoon.
Lisää pannulle toiset 3 rkl öljyä, leikkaa Härkäpaputempe ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleitapannulla niin että tempe saa vähän väriä. Lisää balsamico, soija, murennettu kasvisliemikuutio ja olut. Lisää pannulle sipulit, sekoita ja anna hautua levyn jälkilämmöllä. Kokoa annos ja nauti hymyillen!
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Henna says:
Tosi yllättävä ja maukas lopputulos sekasyöjälle, joka etsii vaihtelua ruokapöytään.
Irene Saarikko says:
Ihanaa, vihdoinkin ohje jolla kasviskäristys onnistuu ja on hyvän makuinen! KIITOS <3