4

Hernetempe-kookoscurry

Hernetempeä, riisinuudeleita, kookosmaitoa ja papuja, nam! Tämä curry valmistuu puolessa tunnissa – täydellistä vegeruokaa siis!

Ruokavinkki

Hernetempeä valmistetaan Tammisaaressa perinteisin menetelmin kotimaisista kuorituista luomuherneenpuolikkaista. Hernetempe on monikäyttöinen ja helppo raaka-aine arjen jokaiseen hetkeen.

Luomu tempe: kotimaista kuorittua luomuhernettä – Proteiinia 13%

Näitä tarvitset

CURRY

1

punasipuli

1prk

punaista currytahnaa

3

porkkanaa

3

perunaa

1

punainen paprika

1pkt

broccolionia tai parsakaalia

800g

kookosmaitoa

1dl

vettä

3-5kpl

kaffirlimetinlehteä

3rkl

sokeria

1tl

kurkumaa

3rkl

öljyä

Hernetempe

1pkt

Jalotempe Herne

3rkl

soijakastiketta

3-4rkl

öljyä paistamiseen

LISÄKSI

keittettyjä nuudeleita tai riisiä ja korianteria

Näin valmistat

  • Kuumenna kattila, pilko sipuli, porkkana, peruna,paprika ja broccolini. Lisää 3 rkl öljyä, sipulit ja currytahna,freesaa. Lisää muut kasvikset freesaa hetki jakaada kookosmaito sekä vesi kasvisten päälle. Lisää kaffirlimetinlehti, kurkuma ja sokeri. Keitä kasvikset kypsäksi.
  • Kuumenna pannu ja lisää öljy. Paista Hernetempe kullanruskeaksi ja kaada soija päälle. Ota pannu liedeltä pois. Kasvisten ollessa kypsiä lisää paistettu Hernetempe curryn sekaan.
  • Tarjoile noodeleiden tai riisin ja korianterin kanssa.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.