Kesältä maistuvat Tempe-mansikkatortillat

(1)
4:lle
Katso video

Ainesosat

Tempetortillat
2 dl kvinoaa
1 pkt Jalotempe Original Soijatempe (250g)
200 g mansikoita
1 ruukku korianteria
1 dl tuoreita herneitä
1 kpl limetti
8 kpl tortillaa tai tacoa
Marinadi
5 cm pala inkivääriä raastettuna
2 kpl valkosipulinkynttä pilkottuna
1 kpl chili hienonnettuna
½ dl soijakastiketta
1 rkl vaahterasiirappia
1 rkl seesamiöljyä
Lisäksi
kaurarafraichea tai muuta lempikastikettasi
1 rkl seesaminsiemeniä koristeluun

Näin valmistat

Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita marinadin ainekset keskenään.

Leikkaa soijatempe noin 2 cm x 5 cm:n kokoisiksi paloiksi ja lisää ne marinadin joukkoon. Anna maustua noin 15 minuuttia, muutaman kerran sekoittaen.

Kuumenna paistinpannu ja kaada tempepalat ja marinadi pannulle. Paista tempepaloihin hyvä paistopinta.

Pilko mansikat ja hienonna korianteri. Lisää ne herneiden kera tempen joukkoon.

Lämmitä tortillat pakkauksen mukaan ja täytä kvinoalla ja tempemansikkaseoksella. Koristele seesaminsiemenillä. Purista lopuksi tacoihin limetin mehua ja nauti lempikastikkeesi kera (esim. kaurafraiche)

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme