15 - 20 min

4:lle

Kesältä maistuvat Tempe-mansikkatortillat

Näitä tarvitset

Tempetortillat

2dl

kvinoaa

1pkt

Jalotempe Original Soijatempe (250g)

200g

mansikoita

1ruukku

korianteria

1dl

tuoreita herneitä

1kpl

limetti

8kpl

tortillaa tai tacoa

Marinadi

5cm

pala inkivääriä raastettuna

2kpl

valkosipulinkynttä pilkottuna

1kpl

chili hienonnettuna

½dl

soijakastiketta

1rkl

vaahterasiirappia

1rkl

seesamiöljyä

Lisäksi

kaurarafraichea tai muuta lempikastikettasi

1rkl

seesaminsiemeniä koristeluun

Näin valmistat

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Sekoita marinadin ainekset keskenään.
  • Leikkaa soijatempe noin 2 cm x 5 cm:n kokoisiksi paloiksi ja lisää ne marinadin joukkoon. Anna maustua noin 15 minuuttia, muutaman kerran sekoittaen.
  • Kuumenna paistinpannu ja kaada tempepalat ja marinadi pannulle. Paista tempepaloihin hyvä paistopinta.
  • Pilko mansikat ja hienonna korianteri. Lisää ne herneiden kera tempen joukkoon.
  • Lämmitä tortillat pakkauksen mukaan ja täytä kvinoalla ja tempemansikkaseoksella. Koristele seesaminsiemenillä. Purista lopuksi tacoihin limetin mehua ja nauti lempikastikkeesi kera (esim. kaurafraiche)
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu