Vegaaninen Marianne-suklaapiirakka piirakkavuoassa, täysin ilman uunia pehmeästä tofusta ja Marianneista valmistettuna. Vegaaninen Marianne-suklaapiirakka piirakkavuoassa, täysin ilman uunia pehmeästä tofusta ja Marianneista valmistettuna. '

25 min

12 palaa

MARIANNE-SUKLAAPIIRAKKA (ilman uunia!)

Tykkäätkö Marianne-karkeista? Ja helposta leivonnasta? Pehmestä tofusta ja Mariannesta syntyy tämän helpon suklaapiirakan IHANA täyte. Koko herkku ilman uunia!

Ruokavinkki

  • Marianne-karkkien raikkaus yhdistettynä pehmeään tofuun (silken) on salainen kombo, josta syntyy koostumukseltaan ja maultaan uskomattoman ihana täyte tälle suklaapiirakalle.
  • Pehmeän tofun ansiosta suklaapiirakka valmistuu ilman uunia. Täyte jähmettyy juuri sopivaksi jääkaapissa.
  • Valitse gluteenittomia digestive-keksejä piirakan pohjaan, niin saat gluteenittoman suosikkiherkun.

Näitä tarvitset

Piirakan pohja:

300g

digestive-keksi (halutessasi gluteeniton)

125g

margariinia

Marianne-suklaatäyte:

150g

vegaanisia minttusuklaanappeja (esim. Brunberg)

1pkt

Jalotofu Pehmeä (silken) tofua 250g

sokeria

0,5dl

mariannerouhetta

Mariannevaahto:

1,5dl

jämäkkää kasvikermaa (esim. Fazer aito)

2rkl

siro hienoa sokeria

0,5dl

mariannerouhetta

Näin valmistat

  • Rypistä leivinpaperi ja painele se voideltuun piirakkavuokaan.
  • Murskaa digestivet esim. blenderissä hienoksi. Sulata margariini ja sekoita keksimuruun. Painele tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (käytä apuna juomalasin pohjaa). Leikkaa pala leivinpaperia ja painele juomalasilla keksimuru leivinpaperin päältä. Näin saat paineltua murskan tiiviisti ja tasaisesti. Nosta pohja jääkaappiin odottamaan.
  • Sulata minttusuklaanapit vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla. Varo polttamasta, suklaa palaa helposti. Laita tofu ja suklaa blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Lisää halutessasi sokeria. Kääntele sekaan mariannerouhe ja lusikoi massa keksipohjan päälle. Nosta jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli.
  • Vaahdota kerma jämäkäksi ja mausta se sokerilla. Kääntele sekaan mariannerouhe. Lusikoi vaahto jähmettyneen suklaapiirakan päälle ja tarjoa.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.