Vegaaninen Marianne-suklaapiirakka piirakkavuoassa, täysin ilman uunia pehmeästä tofusta ja Marianneista valmistettuna. Vegaaninen Marianne-suklaapiirakka piirakkavuoassa, täysin ilman uunia pehmeästä tofusta ja Marianneista valmistettuna. '

25 min

12 palaa

MARIANNE-SUKLAAPIIRAKKA (ilman uunia!)

Tykkäätkö Marianne-karkeista? Ja helposta leivonnasta? Pehmestä tofusta ja Mariannesta syntyy tämän helpon suklaapiirakan IHANA täyte. Koko herkku ilman uunia!

Ruokavinkki

  • Marianne-karkkien raikkaus yhdistettyn√§ pehme√§√§n tofuun (silken) on salainen kombo, josta syntyy koostumukseltaan ja maultaan uskomattoman ihana t√§yte t√§lle suklaapiirakalle.
  • Pehme√§n tofun ansiosta suklaapiirakka valmistuu ilman uunia. T√§yte j√§hmettyy juuri sopivaksi j√§√§kaapissa.
  • Valitse gluteenittomia digestive-keksej√§ piirakan pohjaan, niin saat gluteenittoman suosikkiherkun.

Näitä tarvitset

Piirakan pohja:

300g

digestive-keksi (halutessasi gluteeniton)

125g

margariinia

Marianne-suklaatäyte:

150g

vegaanisia minttusuklaanappeja (esim. Brunberg)

1pkt

Jalotofu Pehmeä (silken) tofua 250g

sokeria

0,5dl

mariannerouhetta

Mariannevaahto:

1,5dl

jämäkkää kasvikermaa (esim. Fazer aito)

2rkl

siro hienoa sokeria

0,5dl

mariannerouhetta

Näin valmistat

  • Rypist√§ leivinpaperi ja painele se voideltuun piirakkavuokaan.
  • Murskaa digestivet esim. blenderiss√§ hienoksi. Sulata margariini ja sekoita keksimuruun. Painele tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (k√§yt√§ apuna juomalasin pohjaa). Leikkaa pala leivinpaperia ja painele juomalasilla keksimuru leivinpaperin p√§√§lt√§. N√§in saat paineltua murskan tiiviisti ja tasaisesti. Nosta pohja j√§√§kaappiin odottamaan.
  • Sulata minttusuklaanapit vesihauteessa tai mikrossa sulatusteholla. Varo polttamasta, suklaa palaa helposti. Laita tofu ja suklaa blenderiin tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Lis√§√§ halutessasi sokeria. K√§√§ntele sekaan mariannerouhe ja lusikoi massa keksipohjan p√§√§lle. Nosta j√§√§kaappiin pariksi tunniksi tai y√∂n yli.
  • Vaahdota kerma j√§m√§k√§ksi ja mausta se sokerilla. K√§√§ntele sekaan mariannerouhe. Lusikoi vaahto j√§hmettyneen suklaapiirakan p√§√§lle ja tarjoa.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.