10 min
4:lle
SAVUTOFU-PUNASIPULI-ALKUPALA
Joulun henkeen sopivat rennot tarjottavat. Valmista mutkatonta ja helppoa ruokaa, jota juhlaväki voi syödä jopa sormin.
Max10min
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotofu Aasia, Kylmäsavu tai Marinoitu (300g)
1
punasipuli
2rkl
punaviinietikkaa
1tl
sokeria
½prk
kaurafraichea
6tl
mustaa merileväkaviaaria
½nippua
tilliä
1pkt
versoja tai salaattia
leipää
Näin valmistat
- Kuutioi tofu ja aseta lautaselle versojen tai salaatin päälle. Aseta pieni nokare kaurafraischea tofun päälle, aseta punasipuli, tilli ja viimeiseksi kaviaari lautaselle.
- VINKKI: Voit myös rakentaa annoksen saaristolaisleivän päälle ja paistaa ensin pannulla tofuun kauniin rapean pinnan.