Savutofu-punasipuli-alkupala
- Määrä:
- 4
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Napostelu, Leivät, Salaatit
Joulun henkeen sopivat rennot tarjottavat. Valmista mutkatonta ja helppoa ruokaa, jota juhlaväki voi syödä jopa sormin.
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu
- 1 punasipuli
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- ½ prk kaurafraichea
- 6 tl mustaa merileväkaviaaria
- ½ nippua tilliä
- 1 pkt versoja tai salaattia
- leipää (esim. joululimppua tai saaristolaisleipää)
Savutofu-punasipuli-alkupala ohje
Kuutioi tofu ja aseta lautaselle versojen tai salaatin päälle. Aseta pieni nokare kaurafraischea tofun päälle, aseta punasipuli, tilli ja viimeiseksi kaviaari lautaselle.
VINKKI: Voit myös rakentaa annoksen saaristolaisleivän päälle ja paistaa ensin pannulla tofuun kauniin rapean pinnan.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.