Savutofu-punasipuli-alkupala

(1)
4
​Joulun henkeen sopivat rennot tarjottavat. Valmista mutkatonta ja helppoa ruokaa, jota juhlaväki voi syödä jopa sormin.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu
1 punasipuli
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
½ prk kaurafraichea
6 tl mustaa merileväkaviaaria
½ nippua tilliä
1 pkt versoja tai salaattia
leipää (esim. joululimppua tai saaristolaisleipää)

Näin valmistat

Kuutioi tofu ja aseta lautaselle versojen tai salaatin päälle. Aseta pieni nokare kaurafraischea tofun päälle, aseta punasipuli, tilli ja viimeiseksi kaviaari lautaselle.

VINKKI: Voit myös rakentaa annoksen saaristolaisleivän päälle ja paistaa ensin pannulla tofuun kauniin rapean pinnan.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme