30 min

4

Avokadot savutofutahnalla ja pikkelöidyt kasvikset!

Hienostunut ja herkullinen alkuruoka tai proteiinipitoinen välipala syntyy avokadosta ja kylmäsavutofusta. Tämä vegaaninen "savukalatahna" sopii mainiosti myös leivän, ruisnappien tai voileipäkakun väliin. Testaa myös Caviartin kanssa!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu

0,5dl

kaurakermaa tai vettä

2

avocadoa

2

salottisipulia hienoksi silputtuna

2rkl

sitruunan mehua (luomu)

1dl

granaattiomenansiemeniä

seesaminsiemeniä koristeeksi

Pikkelöidyt kasvikset:

2

isoa porkkanaa

tuoretta timjamia

Liemi:

0,5dl

kookospalmusokeria

0,5rkl

hyvälaatuista suolaa

1,5dl

vettä

1,5dl

valkoviinietikkaa

Näin valmistat

  • Kuori porkkanat ja leikkaa ne haluamaasi muotoon. Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan ja kiehauta ne nopeasti. Asettele porkkanat ja timjamin oksat lasipurkkiin tai kannelliseen astiaan. Kaada hetken jäähtynyt liemi porkkanoiden päälle ja sulje purkki. Anna maustua jääkaapissa. Pikkelöidyt kasvikset säilyvät jääkaapissa useamman kuukauden.
  • Laita kylmäsavutofu, kaurakerma, salottisipuli ja sitruunan mehu kulhoon ja soseuta kaikki sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Leikkaa avokadot pituussuunnassa halki ja poista kivet. Jaa täyte lusikalla avokadojen päälle ja ripottele päälle seesaminsiemeniä sekä granaattiomenansiemeniä. Helppoa, nopeaa ja niin herkullista!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.