TOFU-NUGETIT A LA SIPSIKALJAVEGAANI
Ainesosat
Näin valmistat
Sekoita kulhossa ”beer batterin” ainekset. Murskaa toiseen kulhoon sipsejä. Leikkaa (pressattu/kuivattu) kylmäsavutofu paksuiksi tikuiksi. Älä tee siis liian ohuita, jotta pysyvät kasassa (muodolla muuten ei ole niin väliä).
Pyörittele tofu ensin ”beer batterissa” (pyri saamaan pintaan paksuhko kerros löysää taikinaa) ja sitten murennetuissa sipseissä. Kuumenna reiluhko määrä rypsiöljyä pannulla. Laita sipsikaljatofut paistumaan ja kääntele varovasti, jotta saat kauniin kultaisen paistovärin joka puolelle. Nostele tofut pannulta leivinpaperin päälle ja ripottele vielä halutessasi päälle yrttisuolaseosta.
Tarjoile: vaikka ranskalaisten ja erilaisten dippejen kera. Sipsikaljatofut toimivat super hyvin vegaanisen chilimajoneesin tai makean chilikastikkeen kanssa. Voit myös valmistaa itse erilaisia dippejä, esim. herneistä, mintusta, oliviiöljystä ja mausteista saa pätevän dipin.
Herneitä, tuoretta minttua, oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, vegejogurttia, tuoretta korianteria, limen mehua, valkosipulia, suolaa, mustapippuria
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut