Tempen paistaminen pannulla rapeaksi
Kas näin paistuu tempe, ja tempe paistuu näin! Katso, hypnotisoidu ja inspiroidu.Ehkä parasta tempessä on juuri helppokäyttöisyys. Kiinteä tempe on helppo käsitellä ja resepti sillä onnistumiseen sisältää kolme simppelillä steppiä: pilko, paista, mausta!
Ruokavinkki
Tempe, ehkä helppokäyttöisin luonnollinen kasviproteiini, paistuu rapeaksi nopeasti. Ja sen seuraaminen voi olla y l l ä t t ä v ä n koukuttavaa. Kokeile vaikka ripiitillä.
Tempe on luonnollinen kasviproteiini, joka taipuu vaikka mihin. Palkokasveista valmistettu, alunperin Indonesiasta kotoisin oleva, kiinteä kasviproteiini on itsessään pähkinäisen mieto. Pannulla kuumassa öljyssä ja sen jälkeen nopeassa marinoinnissa se ottaa aterian kuin kasvisruoka-aterian haltuunsa (myös lihan paikalla). Helppoa arkiruokaa!
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotempeä
3-6rkl
öljyä paistamiseen
Näin valmistat
- Step 1: pilko
- Kuutio, siivu, kolmio – valitse fiiliksen mukaan mieleisesi muoto (voit myös murustaa tempen) ja paksuus. Mitä ohuempaa, sitä rapeampi lopputulos.
- Step 2: paista
- Kuumenna öljy pannulla niin, että sen pohja peittyy reilusti. Lisää tempepalat kuumaan öljyyn ja paista kummaltakin puolelta, kunnes pinta on ruskean rapea.
- Step 3: mausta
- Valitse tilanteeseen sopiva maustamistapa: luovuutensa voi päästää kukkimaan lisäämällä kuumat, paistetut tempepalat itse tehtyyn marinadiin tai pikavinkki on levittää niihin sudilla valmis kastike. Kruunaa lämpimällä, maustetulla tempellä salaatti, aamiaisleipä tai sämpylä, burgeri, curry, kulhoruoka, keittoannos tai vaikkapa nuudeliwokki.