5 min
4 kpl
TOFUSKAGEN BAGEL (max 5 min.)
Tofuskagen aasiatofulla. Nam! Merellisten herkkujen listalla on nyt uusi tulokas, joka nousee suoraan tähtikaartiin! Suosittu tofuskagen on nyt entistäkin maistuvampi, nimittäin bageleiden täytteenä. Aikaa tämän herkun valmistamiseen kuluu noin 5 minuuttia.
✅ RESEPTITOIVE
🥢 AASIA
🥯 tofubagel
MerellinenResepti
Ruokavinkki
- Bageleina voit käyttää perinteisiä vesirinkeleitä (reiällä) tai tavallisia esim. siemensämpylöitä. Gluteenittomia tarvittaessa. 🥯
- Bagelin klassinen täyteyhdistelmä on tietysti maustamaton tuorejuusto, rapeaksi paistettu tofu, marinoitu punasipuli sekä avokado. 🥑
- 🎬 Video-ohjeet bageleiden kokoamiseen löydät sivun alaosasta! 👇
Kokeile myös näitä:
🇰🇷🥯 Korean tofubagel aasiatofulla ja porkkalalla
🇺🇸🍖 New York tofupastrami
🇮🇹🥯 Mediterranean tofuhummus-bagel
Näitä tarvitset
Tofuskagen bagel (max 5 min.)
4kpl
bagelia tai vastaavaa sämpylää
½kpl
Jalotofu Aasia 300g
70-100g
valmista porkkalaa tai Kalavale-tuotetta
n. 100g
maustamatonta tuorejuustoa esim. Mö Dreamy Ve
muutama siivu sushi-inkivääriä (valinnainen)
1rkl
sitruunamehua
pippuria myllystä
2rkl
vegaanista mätiä (Cavi-art)
1/3 nippu
tilliä
Näin valmistat
- Valmista täyte suoraan leikkuulaudalla (tai kulhossa): laita leikkuulaudalle tilli, murustettu tofu, porkkala, tuorejuusto, sushi-inkivääri (valinnainen), sitruunamehu, pippuri. Pilko ainekset pieneksi ja sekoita ne yhteen tahnaksi isolla veitsellä suoraan leikkulaudalla. Lisää viimeiseksi Cavi-Art ja sekoita.
- Leikkaa bagelit kahtia ja lämmitä puolikkaat leivänpaahtimessa tai uunissa. Lisää skagentäyte bageleiden täytteeksi.