VEGAANINEN ”KANA”KASTIKE RIISILLÄ
Ainesosat
Näin valmistat
Putsaa/pese kasvikset ja pilko ne. Kuumenna (wokki)pannussa öljy ja kuullota kasviksia hetki. Siirrä kasvikset pois pannulta.
Viipaloi tempe ”kana”paloiksi ja laita kuumalle pannulle oliiviöljyn kera paistumaan, kunnes palat saavat väriä pintaan. Kun Tempe on valmista, siirrä palat syvälle lautaselle ja valuta päälle vaahterasiirappi, limen tai sitruunan mehu sekä mausteet. Pyörittele paloja, niin että ne maustuvat kauttaaltaan. Jätä palat vielä marinoitumaan muutamaksi minuutiksi.
Laita kasvikset takaisin pannuun ja kaada sekaan vegaaninen ”fraiche”, vesi ja muut kastikkeen ainekset. Mausta kastike suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Hauduttele muutama minuutti ja lisää Tempe palat viimeiseksi. Tarjoile ”kana”kastike riisin kanssa. Viimeistele annos persiljalla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut