TEMPEÄ MAAPÄHKINÄKASTIKKEESSA
Kaikki tempereseptit löydät täältä!
Ainesosat
Näin valmistat
Leikkaa tempe kuutioiksi. Puolita chili ja poista siemenet. Silppua chili ja valkosipulit pieneksi. Pilko sipuli, sienet ja tomaatit. Raasta inkivääri.Kiehauta riisi tai nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna kaksi ruokalusikallista öljyä pannulla. Lisää tempekuutiot kuumaan öljyyn ja paista kummaltakin puolelta, kunnes pinta on ruskean rapea. Nosta sivuun erilliseen kulhoon.
Kuumenna samalla pannulla kaksi ruokalusikallista öljyä ja lisää pannulle valkosipuli, inkivääri, chili, sipuli ja sienet. Paista muutama minuutti keskilämmöllä koko aika sekoittaen. Lisää pinaatti ja tomaatit. Paista kunnes ne ovat tarpeeksi pehmeitä. Lisää joukkoon tempekuutiot, limemehu, mausteet, kookoskerma ja maapähkinävoi. Sekoita hyvin ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.
Vinkkejä tempen paistamiseen!
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut