Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
  • 1 dl Jim Lim soija-mirin kastiketta
  • ½ limen mehu
  • 1 dl korianterinlehtiä
  • 1 dl mintunlehtiä
  • ½ punainen chili, renkaiksi leikattuna
  • ½ kurkku
  • 2 cm pala inkivääriä, kuorittuna
  • 1 kpl kevätsipulinvarsi, renkaiksi leikattuna
  • 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

JIM LIM by FARANG-RESEPTI: TAIVAALLINEN INKIVÄÄRI-KURKKUSALAATTI ohje

  • Paista Jalotofu Paahtopaloja pannulla öljyssä hetki, kunnes rapea pinta. Lisää ½ dl soija-miriniä pannulle, kiehauta, ja kaada tofut ja kastike kulhoon. Anna jäähtyä hetki.

    Leikkaa kurkku ensin puoliksi pitkittäin, ja sen jälkeen ohuiksi siivuiksi. Leikkaa inkivääri ohuiksi tikuiksi.

    Yhdistä yrttien lehdet, chilirenkaat, kurkku, inkivääri ja kevätsipuli kulhossa. Lisää joukkoon vähän soija-miriniä, ja sekoita nostellen.

    Asettele paistettu ja soija-mirinillä maustetut tofupalat tarjoiluastiaan.

    Asettele salaatti tofun päälle, purista päälle limen mehu, ja kaada viimeiseksi loput soija-mirin kastikkeesta tofun ja salaatin päälle. Koristele seesaminsiemenillä. Tarjoa!

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.