JIM LIM BY FARANG-RESEPTI: TAIVAALLINEN INKIVÄÄRI-KURKKUSALAATTI
Ainesosat
Näin valmistat
Paista Jalotofu Paahtopaloja pannulla öljyssä hetki, kunnes rapea pinta. Lisää ½ dl soija-miriniä pannulle, kiehauta, ja kaada tofut ja kastike kulhoon. Anna jäähtyä hetki.
Leikkaa kurkku ensin puoliksi pitkittäin, ja sen jälkeen ohuiksi siivuiksi. Leikkaa inkivääri ohuiksi tikuiksi.
Yhdistä yrttien lehdet, chilirenkaat, kurkku, inkivääri ja kevätsipuli kulhossa. Lisää joukkoon vähän soija-miriniä, ja sekoita nostellen.
Asettele paistettu ja soija-mirinillä maustetut tofupalat tarjoiluastiaan.
Asettele salaatti tofun päälle, purista päälle limen mehu, ja kaada viimeiseksi loput soija-mirin kastikkeesta tofun ja salaatin päälle. Koristele seesaminsiemenillä. Tarjoa!
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut