HELPPO KIINALAINEN BURGERI (V)
Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi ja levitä ne pellille tai uunivuokaan. Pirskota päälle 1 rkl sitruunamehua ja oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa noin 30 minuuttia, kunnes fenkolit kypsyvät sopivasti ja saavat väriä. Ota pelti uunista ja kun fenkolit ovat jäähtyneet, pilko ne pieneksi.
Mittaa ja valmistele kaikki kastikkeen ainekset pieneen kattilaan. Kiehauta koko ajan sekoittaen ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Pilko sienet ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna kuiva paistinpannu ja paista Jalotofu Paahtopaloja 2-3 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää sienet, paprika ja 2 rkl oliiviöljyä ja paista muutama minuutti käännellen. Kaada valmistamasi kastike joukkoon, kiehauta ja anna hautua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Poista laakerinlehti, tähtianis ja kanelitanko. Tarkista maku ja lisämausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Lämmitä bao-sämpylät tai pitaleivät uunissa. Avaa sämpylä ja voitele sisus valitsemallasi kastikkeella. Lisää täytteeksi salaattisekoitusta, mangokuutioita ja tofukastiketta. Koristele korianterin lehdillä ja aiolilla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut