30 min

4:lle

MEHEVÄT KASVISBURGERIT + VEGAANINEN CAESAR

Ihanasti savunmakuiset ja mehevät kasvispihvit burgerin väliin loihdit Jalotofu Kylmäsavusta. Vegaaninen caesar viimeistelee nämä kasvishampurilaiset täydellisyyteen.

Näitä tarvitset

Grilliin:

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300 g)

1

pieni varhaiskaali

4kpl

burgerisämpylää

öljyä

Kastike:

1kpl

avokado

1,5dl

vegaaninen creme fraiche tai vastaava maustamaton jogurtti

1rkl

vegaanista majoneesia

½rkl

sitruunamehua

3tl

Dijon-sinappia

3tl

kapriksia

¼tl

suolaa

mustapippuria

Valkosipuliöljy:

4kpl

valkosipulinkynttä

2rl

oliiviöljyä

muutama ripaus suolaa

Lisäksi:

vegaanista parmesania

tuoreita yrttejä kuten lehtipersiljaa tai korianteria

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.
  • Blendaa kastikkeen ainekset yhteen. Jos ei ole tehosekoitinta käytössä, voit muussata avokadon haarukalla ja sekoittaa ainekset yhteen karkeaksi kastikkeeksi.
  • Pilko valkosipuli pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy pannussa ja paista valkosipulin palasia keskilämmöllä muutaman minuutin ajan. Ripottele suolaa päälle.
  • Raasta vegaanista parmesania n. ½ dl.
  • Leikkaa kuivateltu tofu kuudeksi – kahdeksaksi palaksi. Voitele palat molemmin puolin öljyllä.
  • Leikkaa varhaiskaali suuriksi paloiksi, jotka pysyvät kasassa grillatessa. Voitele kaalin palat öljyllä.
  • Grillaa tofupaloja kuumassa grillissä, kunnes ne saavat väriä pintaan. Grillaa myös kaalinpalasia molemmin puolin.
  • Laita lopuksi hampurilaissämpylät paahtumaan grilliin hetkeksi. Muista tarkkailla, etteivät leivät pala.
  • Kokoa hampurilainen: laita kastiketta reilusti, lisää pari tofupalaa, päälle valkosipuliöljyä sekä runsaasti parmesan-raastetta, kaalin palanen, tuoreita yrttejä ja kastiketta.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.