30 min

5-6 annosta

(1)

Lämpimät voileivät eli lämppärit

NÄLKÄ? Tässä tulee lämppäreiden eli arjen nopeiden uunivoileipien tofuversio! Valmista herkullinen lämppäripelti latomalla leipäpalat pellille. Voitele leivät, mausta pestolla tai sinapilla, täytä marinoidulla tai kylmäsavutofulla ja mehevällä vegejuustolla. Mikäli olet ennakkoon valmistanut meidän reseptillä NoFetaa tofusta, niin se sopii myös täydellisesti tähän täytteeksi.

Ruokavinkki

Yhdestä tofupaketista tulee noin 5-6 siivua uunileipiä varten. Löydät myös suositun NoFeta-reseptin täältä!

Näitä tarvitset

Uunivoileivät:

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu (300g)

voita tai margariinia (kasvipohjaista tarvittaessa)

2-3rkl

punaista tai vihreää pestoa tai sinappia

1prk

ananasrenkaita (ohuiksi puolitettuna)

1ps

hyvin sulavaa juustoraastetta (kasvipohjaista tarvittaessa)

leipää

No"feta"-leivät:

200-300g

valmista NoFetaa

leipää

1rs

kirsikkatomaatteja

kuivattua basilikaa

1-2rkl

tryffeli- tai oliiviöljyä

Näin valmistat

  • Laita uuni lämpenemään 240-250 asteeseen.
  • Avaa tofupaketti ja painele pinta kuivaksi talouspaperilla tai keittiöpyyhkeen avulla. Leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  • Voitele leivät voilla/margariinilla, sivele ohut kerros pestoa tai sinappia, lisää puoliksi siivutetut ananakset ja tofut. Kuorruta juustoraasteella. Paista uunin keskitasolla 10-15min, kunnes uunileivät ovat valmiita.
  • NoFeta-uunileivät: Valmista tofusta valmistettu ”feta” 2-3 tuntia aikaisemmin tai edellisenä päivänä. Voitele leivät ja lisää fetasiivu, kirsikkatomaatteja, kuivattua basilikaa ja pirskottele päälle hieman (tryffeli)öljyä. Paista uunin keskitasolla 10-15min, kunnes uunileivät ovat valmiita.

Arvostelut

    Arvostelu