MYKISTÄVÄN HYVÄ & HELPPO LASAGNE
Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Levitä leikkuulaudan päälle puhdas keittiöpyyhe tai pari kerrosta talouspaperia. Ota tofu pois pakkauksesta ja leikkaa se pituussuunnassa puoliksi ja aseta palat vierekkäin pyyhkeen keskelle, ja kääri kevyesti paketiksi. Puristele pakettia, jotta saat tofusta irti mahdollisimman paljon nestettä. Näin se imee itseensä mahdollisimman paljon makuja. Poista pyyhe tai paperit tofun ympäriltä.
Murustele tofu kulhoon melko hienoksi muruksi. Lisää hummus, kaurakerma ja mausteet. Sekoita lusikalla tasaiseksi seokseksi. Tämä on valkokastikkeesi.
Öljyä lasagnevuoka. Levitä sen pohjalle puolet toisesta tomaattikastikkeesta. Levitä kastikkeen päälle lasagnelevyjä. Levitä näiden päälle puolet tofu-hummus-kaurakermaseoksesta, eli valkokastikeesta. Levitä tämän päälle loput ensimmäisestä tomaattikastikeesta. Voit levittää sen tasaiseksi lastalla. Levitä kerros lasagnelevyjä, loput valkokastikkeesta ja puolet toisesta tomaattikastikkeesta näiden päälle. Viimeiseksi levitä lasagnelevyjen päälle loput tomaattikastikkeesta (halutessasi voit jatkaa sitä pienellä määrällä vettä, jotta lasagnen pinnasta tulee kostea). Levitä juustoraaste tomaattikastikkeen päälle tasaisesti.
Paista lasagnea uunissa ensin kannella tai foliolla peitettynä noin 20 minuuttia ja tämän jälkeen vielä noin 30 minuuttia, tai kunnes sen pinta saa kauniin ruskeaa väriä.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Mukava kuulla. Kiitos paljon arviosta ja kommenteista!
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Mukava kuulla. Kiitos paljon arviosta ja kommenteista!
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Mukava kuulla. Kiitos paljon arviosta ja kommenteista!
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Mukava kuulla. Kiitos paljon arviosta ja kommenteista!
A.M. says:
Tämä tuli tarpeeseen. Lasagne on yksi meidän perheen herkkuruuista, jonka valmistamiseen harvemmin on hinkua tai aikaa. Tällä reseptillä se oli kuitenkin tosi helppoa ja maistui kyllä kaikille. Jatkoon!
Eerika says:
Helppo ja mehevä, maistui koko perheelle! Keliaakikkona kiitän myös siitä, että gluteenittomuus on huomioitu resepteissä.
Jenna Hovinen says:
Hei! Innostuin reseptistä valtavasti ja testasimme sitä puolisoni kanssa. Yhdessä tuumin se oli tosi nopea kokattava ja vei kielen mennessään! Kiitos tästä kivasta reseptistä, tulemme valmistamaan tätä vielä yhä uudelleen.
Sari says:
Hyvä helppo resepti!
Jenni says:
Tosi hyvä ja helppo lasagne! Tein heti ensimmäisen satsin loputtua uuden. Oli helppo muokata toinen satsi vähän erilaiseksi, kun vaihdoin vain kaurakerman ja hummuksen erimakuisiksi. Puolisollekkin maistui!
jass says:
niin hyvää!! helppo ja savutofu aintaa kivaa makua.
Marjo says:
Tää on todella mykistävän hyvää. Ja helppoa. Laiskaltakin kokilta onnistui ja räjäytti makuhermot.
Jenni says:
Todella herkullista ja mehevää, hummus toi oman ihanan vivahduksensa lasagneen!
Tanja says:
Mielettömän hyvä ja helppo, vaikka hummuksen tekisi itse. Lasten kestosuosikki
Wilhelmiina says:
Kunnon lohturuokaa, mutta terveellisempi valinta!
K says:
Todella helppo ja valkosipulihummuksella todella hyvä. Omalla tomaattikastikkeella tulee tietysti paras. Puolittamalla muut kuin hummuksen määrän saa noin 20×24 cm2 lasagnen, jos syöjiä on vähemmän.
Sarap says:
Täyttävä ja herkullinen lasagne, kiitos! Lisäsin hiukan porkkanaa mukaan.
angela says:
paras vegelasagne tähän mennessä. 5/5
Emma says:
Lasagneksi helppo ja nopea tehdä. Sekasyöjä puolisokin tykkäsi enemmän kuin perus(liha)lasagnesta