60 min

4

(5)

TOFUKIUSAUS

Savutofukiusaus on arkisten ruokien klassikko ja Enni Rukajärven ja monen perheen kestosuosikki. Helppo kasvisruokaresepti, jolla kiusaus syntyy hyvin vähällä vaivalla ja uunin edessä on aina varmasti jonoa. :)

Ruokavinkki

“Kotona tykkään kokkailla kasvispainotteisesti. En ole ruoan suhteen kuitenkaan mikään tiukkapipo. Eikä pidäkään olla.“

ENNI RUKAJÄRVI
Lumilautailija, POW-lähettiläs

Näitä tarvitset

500g

peruna-sipulisekoitusta

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300 g) Reilu kauppa

1prk

Kaslink Aito Kauraruokaa (2-2,5 dl)

2

valkosipulikynttä (tai 1 tl jauhetta)

½tl

sitruunapippuria

½tl

suolaa

2 tl kuivattua tai 1 ruukku tuoretta tilliä

Näin valmistat

  • Hienonna valkosipuli ja leikkaa Jalotofu suorakulmion muotoisiksi paloiksi. Hienonna tilli. Levitä peruna-sipulisekoitus voidellulle tai leivinpaperilla vuoratulle uunivuoalle, niin että pohja peittyy.
  • Lisää puolet tofuista, tillit ja valkosipuleista sekoitteen päälle. Tee samalla tavalla toinen kerros, jätä tofuja pinnalle. Näin saat tofuihin kauniin ruskean ja rapean pinnan. Sekoita kulhossa kaurakerma ja mausteet, ja kaada seos tasaisesti uunivuokaan.
  • Paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsiä ja Jalotofu saanut kauniin ruskean pinnan. Tarjoile salaatin kera.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu