Ainesosat

Kastike:
  • 2 pkt Jalotofu paahtopala Maustettu (2 x 250g)
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 2 isoa valkosipulinkynttä pilkottuna
  • ½ (luomu)sitruunan mehu ja kuori
  • 2 ½ (1 prk) (juusto)kaurakermaa
  • 2 tl currya
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tl välimeren yrttiseosta tai kuivattua basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
Lisäksi:
  • 300-400 g gnocchi-pastaa
  • 150-170 g juustoraastetta (kasvipohjaista tai tavallista)

PALERMON TOFU”KANA”PASTA UUNISSA ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese sitruuna ja purista mehu. Raasta kuori. Keitä pasta melkein kypsäksi ja jäähdytä.

    Ruskista Jalotofu paahtopaloja öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja paista muutama minuutti. Mausta currylla ja yrttiseoksella. Lisää kerma ja murustele kasvisliemikuutio joukkoon, kuumenna kiehuvaksi. Lisää sitruunanmehu ja kuori, sekoita hyvin.

    Kaada keitetty pasta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Kaada tofukastike ja juustoraaste joukkoon ja sekoita. Paista 200-asteisessa uunissa 25-30 min. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.