NOPEA TEMPE & BROCCOLIINI-PASTA

(4)
2:lle
Täyteläisen maukas ja nopea pasta, josta voisi helposti tulla vakkariresepti arkeen kansioon ”parhaat kasvisruoat arkeen”. Marinoitu ja paistettu tempe ja uunissa paahdetut broccoliinit sopivat yhteen aika lailla täydellisesti. Umamia pursuileva kokonaisuus.

Ainesosat

Tempe:
1 pkt Jalotempe Original (soija)
Marinadi:
1 ½ rkl soijakastiketta (Tamari)
1 rkl balsamicoa
Broccoliineja (200g)
Chilimaustetta
oliiviöljyä
Merisuolahiutaleita
Pastaa tai spagettia (kuvassa gluteeniton maissispagetti)
Tarjoiluun:
oluthiivahiutaleita
sitruunan mehua
seesaminsiemeniä
oliiviöljyä

Näin valmistat

Laita uuni kuumenemaan noin 180-200c asteeseen.

Pese (tarvittaessa) broccoliinit ja laita ne uuninpellille. Sirottele päälle oliiviöljyä, merisuolahiutaleita ja chilimaustetta. Paahda uunissa noin 10-15 minuuttia.

Pilko Jalotempe kuutioiksi ja tee marinadi. Paista Tempekuutioita öljyssä, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Nosta paistetut kuutiot pois pannulta lautaselle ja marinoi ne. Anna marinadin imeytyä hetki.

Keitä pasta/spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Kokoa annos: spagettia, broccoliineja ja tempeä. purista päälle sitruunan mehua ja tarvittaessa voi valuttaa hieman oliiviöljyä. Viimeistele annos oluthiivahiutaleilla ja seesaminsiemenillä.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme