Ainesosat

Tempe:
  • 1 pkt Jalotempe Original (soija)
Marinadi:
  • 1 ½ rkl soijakastiketta (Tamari)
  • 1 rkl balsamicoa
  • Broccoliineja (200g)
  • Chilimaustetta
  • oliiviöljyä
  • Merisuolahiutaleita
  • Pastaa tai spagettia (kuvassa gluteeniton maissispagetti)
Tarjoiluun:
  • oluthiivahiutaleita
  • sitruunan mehua
  • seesaminsiemeniä
  • oliiviöljyä

NOPEA TEMPE & BROCCOLIINI-PASTA ohje

  • Laita uuni kuumenemaan noin 180-200c asteeseen.

    Pese (tarvittaessa) broccoliinit ja laita ne uuninpellille. Sirottele päälle oliiviöljyä, merisuolahiutaleita ja chilimaustetta. Paahda uunissa noin 10-15 minuuttia.

    Pilko Jalotempe kuutioiksi ja tee marinadi. Paista Tempekuutioita öljyssä, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Nosta paistetut kuutiot pois pannulta lautaselle ja marinoi ne. Anna marinadin imeytyä hetki.

    Keitä pasta/spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

    Kokoa annos: spagettia, broccoliineja ja tempeä. purista päälle sitruunan mehua ja tarvittaessa voi valuttaa hieman oliiviöljyä. Viimeistele annos oluthiivahiutaleilla ja seesaminsiemenillä.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.