15 - 20 min

3-4:lle

(9)

HELPOIN TOFU LIMONELLO (SITRUUNAPASTA) IKINÄ

Suosituin kasvisreseptimme, kasvisversio klassikkopasta Pollo Limonellosta, on tämän jälkeen vieläkin suositumpi. Uutuus Jalotofu Paahtopala teki siitä niin helpon, että veistä ja leikkuulautaa tarvitaan vain ihan vähän ja tofun kuivaamisen ja paahtamisen voi suoraan skipata. Hurmaava kasvispasta!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g

2 ½dl

kaura- tai soijakermaa

1,5 + 1,5rkl

vegaanista margariinia tai öljyä

2rkl

nestemäistä makeuttajaa (esim. vaahterasiirappi tai agave)

½

kasvisliemikuutio murustettuna

½rkl

kurkumaa

½

sitruunan kuori ja mehu (luomu)

2kpl

salottisipulia

2kpl

valkosipulin kynttä

1rkl

tuoretta inkivääriä

200-400g

spagettia

suolaa ja pippuria

tuoretta korianteria

Näin valmistat

Laita pasta kiehumaan. HUOM! Varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija.

Avaa valmiiksi maustettu Paahtopala-paketti ja paista tofuja pannulla pienessä määrässä margariinia tai öljyä, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Siirrä tofut erilliseen kulhoon.

Kuumenna pannulla margariinissa tai öljyssä pilkotut salottisipulit, raastettu valkosipuli ja inkivääri, vaahterasiirappi ja kasvisliemikuutio. Lisää kerma, kurkuma ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää sitruunan kuori ja mehu. Lisää Paahtopalat kastikkeeseen ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Pyöräytä valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile korianterin ja kasvipohjaisen juustoraasteen kera.

Arvostelut

    Arvostelu