Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
  • 1 dl kaura- tai soijakermaa
  • 1,5 + 1,5 rkl vegaanista margariinia tai öljyä
  • 2 rkl nestemäistä makeuttajaa (esim. vaahterasiirappi tai agave)
  • ½ kasvisliemikuutio murustettuna
  • ½ rkl kurkumaa
  • ½ sitruunan kuori ja mehu (luomu)
  • 2 kpl salottisipulia
  • 2 kpl valkosipulin kynttä
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä
  • 200-400 g spagettia
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta korianteria

HELPOIN TOFU LIMONELLO (SITRUUNAPASTA) IKINÄ ohje

  • Laita pasta kiehumaan. HUOM! Varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija.

    Avaa valmiiksi maustettu Paahtopala-paketti ja paista tofuja pannulla pienessä määrässä margariinia tai öljyä, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Siirrä tofut erilliseen kulhoon.

    Kuumenna pannulla margariinissa tai öljyssä pilkotut salottisipulit, raastettu valkosipuli ja inkivääri, vaahterasiirappi ja kasvisliemikuutio. Lisää kerma, kurkuma ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää sitruunan kuori ja mehu. Lisää Paahtopalat kastikkeeseen ja anna hautua miedolla lämmöllä.

    Pyöräytä valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile korianterin ja kasvipohjaisen juustoraasteen kera.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.