HELPOIN TOFU LIMONELLO (SITRUUNAPASTA) IKINÄ
Ainesosat
Näin valmistat
Laita pasta kiehumaan. HUOM! Varaa noin 75-100g spagettia per ruokailija.
Avaa valmiiksi maustettu Paahtopala-paketti ja paista tofuja pannulla pienessä määrässä margariinia tai öljyä, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Siirrä tofut erilliseen kulhoon.
Kuumenna pannulla margariinissa tai öljyssä pilkotut salottisipulit, raastettu valkosipuli ja inkivääri, vaahterasiirappi ja kasvisliemikuutio. Lisää kerma, kurkuma ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää sitruunan kuori ja mehu. Lisää Paahtopalat kastikkeeseen ja anna hautua miedolla lämmöllä.
Pyöräytä valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile korianterin ja kasvipohjaisen juustoraasteen kera.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Heidi says:
Mielettömän hyvää, tosin itse tuplasin kaurakerman, kurkuman, sitruunan kuoren ja kasvisliemikuution määrät 🙂 Toimii ilman salottisipuliakin!
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Kiitos paljon palautteesta! Tuplana aina parempi 🙂
Satu Väisänen says:
Aivan älyttömän hyvää Helppo ja nopea resepti vielä isona plussana!
Höpö Höpö says:
Hemmetin hyvää, lunasti odotukset! Pitää tehdä joku salaatti kylkeen, muuten jää vähän puutteelliseksi. Niina antoi 4,5 tähteä
sanni says:
Ihana resepti!! Teen usein.
Mari says:
Minä niin ihastuin tähän reseptiin! Kurkumaa ei ollut kaapissa, joten laitoin currya ja toimi. Lapsetkin tykkäsivät, eli tämä menee jatkoon. 🙂
Iiri says:
Niin herkullinen ja raikas resepti!
Ida says:
Hyvää tuli, laitoin tavallista sipulia ja lisäksi vielä cayenne-pippuria! 🙂
Alex says:
Aivan älyttömän hyvä resepti! Yllätti positiivisesti. Teen tätä ruokaa nykyään usein.
Matteo says:
Erinomainen resepti! Valkosipulia laitoin yli tuplasti, kermaa noin 3 desiä, ja korianterin sijaan lehtipersiljaa, se istuu italialaiseen korianteria paremmin.