30 min

3-4:lle

KERMAINEN PASTA feat. KARAMELLISOITU SIPULI

Pasta, kerma ja karamellisoitu sipuli on lyömätön trio, kun mielitekona on täyteläinen, täydellisen kermainen klassinen pasta, joka lämmittää vatsaa ja mieltä. Sipulin karamellisointi kannattaa, se todella kruunaa kokonaisuuden. Ruokaisuutta annokseen tarjoaa nopeasti käyttövalmiit Jalotofu Paahtopalat, ja täydellinen kanahuijaus on valmis. Ken nyt pienestä huijaamisesta pitää...

Näitä tarvitset

Tofupasta

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g

1rkl

öljyä paistamiseen

5-6

keskikokoisia sipuleita

4

valkosipulinkynttä

1,5rkl

sokeria

4dl

kaurakermaa

2,5rkl

margariinia

3rkl

persiljaa silputtuna

½tl

mustapippuria

1tl

Dijon-sinappia

½tl

suolaa

Lisäksi:

pastaa

juustoraastetta (kasvipohjainen)

Näin valmistat

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulit pieneksi silpuksi. Hienonna persilja. Laita normaalit sipulit kuumalle kuivalle pannulle ja kuullota 2-3 min koko ajan sekoitellen. Älä kuitenkaan polta sipuleita. Kun sipulit alkavat hieman kuultamaan, vähennä pannun lämpö puoleen ja lisää margariini, suola, valkosipulit ja sokeri. Paista sipuleita keskilämmöllä 20-30 minuuttia, silloin tällöin sekoitellen. Kun sipulit näyttävät kullanruskeilta ja maistuvat makeilta, ne ovat valmiita. Siirrä sipulit erilliseen kulhoon.

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta al denteksi samalla kun valmistat tofun (ohje alla).

Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Jalotofu Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta.

Lisää tofujen joukkoon karamellisoitu sipuli ja persilja. Sekoita hyvin ja lisää seuraavaksi kaurakerma, pippuri, suola ja sinappi. Kiehauta ja anna hautua 10 min välillä sekoittaen. Tarkista maku ja lisämausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää pasta kastikkeen sekaan ja tarjoile juustoraasteen kera.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.