MAX10MIN: NOPEA JA HELPPO PANNUMARINOITU TOFU
Sivustomme toinen suosikkiresepti, teriyakikastikkeella pannumarinoidun tofun valmistusohjeen löydät täältä.
Teriyakilla pannumarinoitua tofua voit käyttää esimerkiksi tofukebakoissa, savutofupihveissä, salaattiveneissä ja kaikissa kulhoruuissa!
Ainesosat
Näin valmistat
Levitä keittiöpyyhe leikkuulaudan päälle. Ota tofu pois pakkauksesta ja leikkaa se pituussuunnassa puoliksi. Aseta palat vierekkäin pyyhkeen keskelle ja kääri kevyesti paketiksi.
Aseta painoksi paketin päälle leikkuulauta ja sen päälle vielä jokin painava astia (esimerkiksi paistinpannu tai kattila). Anna tofun kuivua 5-15 minuuttia painon alla. Ota tofu pois kuivumasta ja murustele se kulhoon, esimerkiksi noin etusormen pään kokoisiksi palasiksi.
Kuumenna kuiva paistinpannu (älä lisää vielä öljyä) ja lisää tofupalat ruskistumaan. Paista nopeasti muutama minuutti välillä sekoittaen, kunnes tofu saa hieman väriä pintaansa ja viimeinenkin kosteus katoaa. Ripottele savupaprika- ja curryjauhe sekä hienonnettu valkosipuli tasaisesti tofujen päälle. Lisää tässä vaiheessa öljy ja jatka hetken paistamista, kunnes tofupaloissa on väriä ja rapeutta.
Ota pannu pois levyltä ja kaada soijakastike tofujen päälle. Sekoita tasaisesti, kunnes se on imeytynyt tofupaloihin. Ripottele päälle vielä silputtu persilja ja korianteri ja nosta pannu pois kuumalta levyltä.
Tarjoile pannumarinoitu tofu tuoreen salaatin kanssa, tacojen välissä tai tuunaa arkinen makaronilaatikko vege-versioksi!
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Kokeile myös näitä
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mika Kivelä says:
Todellakin! Huh miten hyvä ja helppo tapa valmistaa tofua. Jatkoon ehdottomasti
jenna siltanen says:
Olipas maustuva ja rapea. 🙂
minna koivikko says:
Tällä reseptillä sai todellakin maistuvan ja rapean tofun. Mihin kaikkiin resepteihin tätä voi käyttää?
janne kieveri says:
Nam!!!!
Inka says:
Tämä sopii ihan mainiosti esimerkiksi intialaiseen curryyn! Tuo juuri sopivasti mausteisuutta ja ruokaisuutta. Klassikkoresepti, jota teen aina uudestaan!
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Kiitos paljon palautteesta!
Heidi says:
Vau!!! Todella maistuva ja rapea tofu – ehdottomasti jatkoon!!! ❤️❤️
Siiri says:
Hyvää on helppo kehua! On #täydellinenresepti tofulle. Testattu curryssa, salaatissa ja tacoissa.
Nina says:
Lunasti lupauksensa, eli oli helppoa ja hyvää! Kerrankin sain tofun rapeaksi ja makua kunnolla!
Minna says:
Ehdottomasti paras resepti tofun maustamiseen ja vieläpä helposti. Meillä vakkarina tortilloissa, keitoissa, aasialaisissa ruoissa ja vaikka missä. Lisää tällaisia!
Frank says:
Erinomainen resepti, jolla tofusta sai kerrankin täydellisen rapeaa ja maistuvaa!
Kukka says:
Varmaan monelle yksinkertainen resepti, mutta itselle juuri se mitä tarvitsin.
Tällä saa hyvän maun tofuun ja sopii heikommallekin kokille!
Susanna Heinälahti says:
Tämä mullisti minun kokemukseni tofusta ja sen mausta! Älyttömän hyvä perusresepti tofun paistamiseen ja maustamiseen, vieläpä oikeassa järjestyksessä. Kiitos vinkistä!
Jatta says:
Hei tämä oli juuri se mitä etsinkin. Kiitos hyvästä tofun perusreseptistä!