SAVUTOFUPIHVIT, LITISTETYT PERUNAT & SITRUKSINEN JOGURTTIKASTIKE
Ainesosat
Näin valmistat
Pese perunat hyvin ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Sekoita kulhossa kaikki jogurttikastikkeen ainekset ja nosta jääkaappiin maustumaan.
Ota valmiiksi marinoitu tofu pois pakkauksesta ja leikkaa se pituussuunnassa puoliksi ja aseta palat leikkuulaudalle. Painele tofujen pinta talouspaperilla kevyesti *kuivaksi. Leikkaa tämän jälkeen tofut vielä kolmion muotoisiksi pihveiksi.
*kuivaamalla tofun sen pinnasta saa helpommin rapeaa
Nosta kypsät perunat uunivuokaan ja litistä ne hajalle haarukan tai puulastan avulla. Mausta perunat suolalla. Nosta tofut myös pellille ja pirskottele kaikkien päälle kevyesti oliiviöljyä. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Nosta pelti pois uunista ja käännä grillivastus päälle. Voitele tofupihvit kevyesti teriyaki-kastikkeella ja paista uunissa vielä noin 5 minuuttia grillivastuksen alla, kunnes tofujen pinta ja perunoitten kuori ovat tarpeeksi rapeita.
Tarjoile litistetyt perunat ja tofupihvit sitruksisen jogurttikastikkeen kera.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut