4

Hernetempe tuorepastalla ja pestolla

Pestopasta Hernetempellä on todellinen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Tämän vegeruoan ruokaisuuden takaa kotimainen ja luomu hernetempe.

Ruokavinkki

Hernetempeä valmistetaan Tammisaaressa perinteisin menetelmin kotimaisista kuorituista luomuherneenpuolikkaista. Hernetempe on monikäyttöinen ja helppo raaka-aine arjen jokaiseen hetkeen.

Luomu tempe: kotimaista kuorittua luomuhernettä – Proteiinia 13%

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotempe Herne

1prk

pestoa (vegaaninen versio)

100g

kivettömiä kalamata oliiveja

1prk

Aito kaurakermaa

3 rkl

soijakastiketta

400g

tuorepastaa

3-4rkl

öljyä paistamiseen

kourallinen basilikaa

Näin valmistat

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää pastaja keitä napakaksi (al dente).

Kuumenna pannu, pilko hernetempe kuutioiksi. Paista öljyssä tempe rapeaksi ja pyöräytä kulhossa, jossa soijakastiketta.

Jätä pannu liedelle ja käännä liesi puoliteholle.

Pilko oliivit puoliksi, lisää pannulle, pesto ja kaurakerma. Kiehauta.

Kun seos kiehuu niin sekoita pannulla keskenäänkastike, pasta ja tempe. Ota pannu liedeltä pois.

Tarjoile heti hienonnetun basilikan kanssa.

VINKKI! Ripottele oluthiivahiutaleitapastan päälle tuomaan juustomaista makua.

Arvostelut

    Arvostelu