Hernetempeä valmistetaan Tammisaaressa perinteisin menetelmin kotimaisista kuorituista luomuherneenpuolikkaista. Hernetempe on monikäyttöinen ja helppo raaka-aine arjen jokaiseen hetkeen.

Luomu tempe: kotimaista kuorittua luomuhernettä – Proteiinia 13%

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotempe Herne
  • 1 prk pestoa (vegaaninen versio)
  • 100 g kivettömiä kalamata oliiveja
  • 1 prk Aito kaurakermaa
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 400 g tuorepastaa
  • 3-4 rkl öljyä paistamiseen
  • kourallinen basilikaa

Hernetempe tuorepastalla ja pestolla ohje

  • Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää pasta ja keitä napakaksi (al dente).

    Kuumenna pannu, pilko hernetempe kuutioiksi. Paista öljyssä tempe rapeaksi ja pyöräytä kulhossa, jossa soijakastiketta.

    Jätä pannu liedelle ja käännä liesi puoliteholle.

    Pilko oliivit puoliksi, lisää pannulle, pesto ja kaurakerma. Kiehauta.

    Kun seos kiehuu niin sekoita pannulla keskenään kastike, pasta ja tempe. Ota pannu liedeltä pois.

    Tarjoile heti hienonnetun basilikan kanssa.

    VINKKI! Ripottele oluthiivahiutaleita pastan päälle tuomaan juustomaista makua.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.