Hernetempe tuorepastalla ja pestolla

(1)
30 min 4
Pestopasta Hernetempellä on todellinen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Tämän vegeruoan ruokaisuuden takaa kotimainen ja luomu hernetempe.

Hernetempeä valmistetaan Tammisaaressa perinteisin menetelmin kotimaisista kuorituista luomuherneenpuolikkaista. Hernetempe on monikäyttöinen ja helppo raaka-aine arjen jokaiseen hetkeen.

Luomu tempe: kotimaista kuorittua luomuhernettä – Proteiinia 13%

Ainesosat

1 pkt Jalotempe Herne
1 prk pestoa (vegaaninen versio)
100 g kivettömiä kalamata oliiveja
1 prk Aito kaurakermaa
3 rkl soijakastiketta
400 g tuorepastaa
3-4 rkl öljyä paistamiseen
kourallinen basilikaa

Näin valmistat

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa, lisää pastaja keitä napakaksi (al dente).

Kuumenna pannu, pilko hernetempe kuutioiksi. Paista öljyssä tempe rapeaksi ja pyöräytä kulhossa, jossa soijakastiketta.

Jätä pannu liedelle ja käännä liesi puoliteholle.

Pilko oliivit puoliksi, lisää pannulle, pesto ja kaurakerma. Kiehauta.

Kun seos kiehuu niin sekoita pannulla keskenäänkastike, pasta ja tempe. Ota pannu liedeltä pois.

Tarjoile heti hienonnetun basilikan kanssa.

VINKKI! Ripottele oluthiivahiutaleitapastan päälle tuomaan juustomaista makua.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme