10 min

2:lle

(1)

MAX10min: CHILINUUDELIT TOFULLA

Pikanuudeleista loihdit nopeasti ruokaisan tofu-ramenkeiton. Tofut viimeistellään koukuttavan hyvällä valkosipuli-chiliseesamiöljyllä ja aikaa annoksen valmistamiseen kuluu max 10 minuuttia.

🥢 AASIA

Max10min

Chilinuudelit

Jalotofu Aasia Paahtopalat

Restaurant Ooh Ma Mi Noods! 🥡🥢

Ruokavinkki

  • Yhdestä Paahtopala-paketista (250g) riittää tofuja 2-3 annokseen. Voit myös paistaa nuudelikeittoon valmiiksi marinoituja klassikko-sarjan tofuja (Aasia, Kylmäsavu tai Marinoitu).
  • Voit käyttää reseptissä Jalotofu Aasia tai Maustettu -paahtopalatuotetta

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Aasia 250g (tai Maustettu)

½ rkl

öljyä paistamiseen

1rkl

rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä, esim Pirkka (valinnainen)

2pkt

pikanuudeleita maustepusseilla (à 55-60 g) (gluteenittomia tarvittaessa)

7dl

vettä

1kpl

mieto punainen chili (ilman siemeniä)

½ ps

kevätsipulia

Viimeistelyyn:

1rkl

seesaminsiemeniä

½ ruukku

korianteria

Näin valmistat

  • Valmista pikanuudelit pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Nuudeleitten kiehuessa valmista tofut.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista valmiiksi revityt ja maustetut tofupalat rapeiksi. Lisää joukkoon 1 rkl valmista valkosipuli-chiliöljyä (valinnainen) ja sekoita hyvin. Nosta sivuun.
  • Pilko kevätsipulit ja chili.
  • Jaa nuudelit liemineen kahteen kulhoon. Lisää tofu-paahtopalat, kevätsipuli ja chili. Viimeistele korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.