10 min

2:lle

(1)

MAX10min: CHILINUUDELIT TOFULLA

Pikanuudeleista loihdit nopeasti ruokaisan tofu-ramenkeiton. Tofut viimeistellään koukuttavan hyvällä valkosipuli-chiliseesamiöljyllä ja aikaa annoksen valmistamiseen kuluu max 10 minuuttia.

Max10min

Chilinuudelit

Jalotofu Aasia Paahtopalat

Ruokavinkki

  • Yhdestä Paahtopala-paketista (250g) riittää tofuja 2-3 annokseen. Voit myös paistaa nuudelikeittoon valmiiksi marinoituja klassikko-sarjan tofuja (Aasia, Kylmäsavu tai Marinoitu).
  • Voit käyttää reseptissä Jalotofu Aasia tai Maustettu -paahtopalatuotetta

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Aasia 250g (tai Maustettu)

½ rkl

öljyä paistamiseen

1rkl

rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä, esim Pirkka (valinnainen)

2pkt

pikanuudeleita maustepusseilla (à 55-60 g) (gluteenittomia tarvittaessa)

7dl

vettä

1kpl

mieto punainen chili (ilman siemeniä)

½ ps

kevätsipulia

Viimeistelyyn:

1rkl

seesaminsiemeniä

½ ruukku

korianteria

Näin valmistat

  • Valmista pikanuudelit pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Nuudeleitten kiehuessa valmista tofut.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista valmiiksi revityt ja maustetut tofupalat rapeiksi. Lisää joukkoon 1 rkl valmista valkosipuli-chiliöljyä (valinnainen) ja sekoita hyvin. Nosta sivuun.
  • Pilko kevätsipulit ja chili.
  • Jaa nuudelit liemineen kahteen kulhoon. Lisää tofu-paahtopalat, kevätsipuli ja chili. Viimeistele korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Arvostelut

    Arvostelu