ARJEN PARAS TOFUSALAATTI
Lisää tofusalaatteja löydät täältä!
Ainesosat
Näin valmistat
Marinoitu punasipuli -täyte: Punasipulit kannattaa marinoida jo vaikka edellisenä päivänä, mutta myös 1-2 tunnin aika marinadissa riittää.
Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuumenna nopeasti kattilassa valkoviinietikkaa, sokeri ja suola, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet. Laita punasipulit lasipurkkiin ja lisää seos niiden päälle. Lisää purkkiin öljy ja limen mehu, sekoita hyvin. Anna punasipulien marinoitua jääkappissa vähintään tunti.
Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Pilko mango sopivan kokoisiksi paloiksi. Kokoa salaatti kaikista ainesosista, pirskota päällä hieman salaatinkastiketta ja koristele korianterilla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut