15 - 20 min

2annosta

JIM LIM BY FARANG-RESEPTI: ”SOM TAM” GOES SATOKAUSI & TOFU

Kuuluuko thaimaalainen papaijasalaatti ruokahimojesi listalle? Jos kyllä, tämä on onnenpäiväsi! Osana "Keittiömestari suosittelee" -sarjaamme Farangin perustaja ja keittiömestari Matti Wikbergin som tam -kotipikaversion satokauden vihanneksista ja käyttövalmiista Jim Lim Tamarind ja Sweet Chili -kastikkeista sekä Jalotofu Paahtopaloista. Heti listalle!

🥢 AASIA

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g

½dl

Jim Lim Tamarind -kastiketta

½dl

Jim Lim Sweet Chili -kastiketta

1dl

Paahdettuja maapähkinöitä

1dl

mintunlehtiä

1dl

thaibasilikan lehtiä

½

limen mehu

10kpl

kirsikkatomaattia, halkaistu

½

kurkku

1kpl

porkkana, kuorittuna

1 cmpala

retikkaa, kuorittuna

250g

pavun ituja

200g

vihreä papu (esim. haricot vert), leikattuna 3 cm paloiksi

½

punainen pitkä chili renkaiksi leikattuna, ilman siemeniä

1kpl

kevätsipulinvarsi, renkaiksi leikattuna

suolaa

öljyä paistamiseen

Näin valmistat

  • Paista Jalotofu Paahtopaloja pannulla kullanruskeaksi tilkassa öljyä, kunnes ne ovat sopivan rapeita. Mausta suolalla. Nosta tofupalat pannulta kulhoon, anna jäähtyä. Mausta palat sweet chili -kastikkeella.
  • Suikaloi kurkku, porkkana ja retikka pitkiksi ja ohuiksi siivuiksi. Lisää kaikki kasvikset kulhoon, sekoita.
  • Lisää kulhoon vielä pähkinät, yrtinlehdet ja Paahtopalat.
  • Purista limen mehu tamarindi-kastikkeeseen, ja lisää kastike salaatin joukkoon
  • Sekoita salaatti kaksin käsin nostellen ja tarjoa!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.