Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
  • 2 dl Jim Lim sataykastiketta
  • 2 kpl limeä
  • 100 g vihreitä papuja
  • 200 g broccolinia pilkottuna
  • 100 g porkkanaa pilkottuna
  • 100 g pavunituja
  • 100 g kurkkua pilkottuna
  • 100 g kirsikkatomaattia, halkaistuna
  • ½ nippu korianteria, lehdet nypittynä
  • 100 g retiisiä, pilkottuna
  • 2 kpl kevätsipulin vartta, leikattuna
  • Paahdettuja maapähkinöitä
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa

JIM LIM by FARANG-RESEPTI: PÄHKINÄINEN GADO GADO SALAATTI ohje

  • Ryöppää, eli keitä nopeasti kuumassa suolalla maustetussa vedessä pavut, broccolini ja porkkana erikseen (voit halutessasi tarjota ne raakanakin), jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta.

    Purista toisen limen mehu sataykastikkeen joukkoon, sekoita. Leikkaa toinen lime lohkoiksi

    Paista Paahtopalat pannulla kullanruskeaksi tilkassa öljyä, mausta suolalla. Nosta tofupalat pannulta kulhoon, anna jäähtyä hetki. Mausta palat ½ dl sataykastikkeella.

    Levitä ½ dl sataykastiketta tarjoilukulhon pohjalle ja reunoille, ja asettele salaatin ainekset kulhoon aloittaen tofusta. Laita korianterinlehdet viimeiseksi, ripottele päälle kevätsipulia ja koristele limen lohkoilla ja paahdetuilla pähkinöillä.

    Tarjoa loput sataykastikkeesta erikseen omassa kulhossaan salaatin kanssa

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.