15 - 20 min

2annosta

JIM LIM by FARANG-RESEPTI: PÄHKINÄINEN GADO GADO SALAATTI

Tämä “Keittiömestari suosittelee” sarjamme Farang-resepti on tuulahdus ihanasta, täyteläisetä ja suolaisenmakeastaa Kaakkois-Aasian makumaailmasta! Farangin perustaja Matti Wikberg tuunasi indonesialaisen ruoan klassikon, maapähkinäisen Gado gado kasvissalaatin vegeversioksi Jalotofu Paahtopaloilla. kauppalistallesi tulee ainakin Jim Lim Satay -kastike, Jalotofu Paahtopalat ja samalla päivän kasvissannos!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g

2dl

Jim Lim sataykastiketta

2kpl

limeä

100g

vihreitä papuja

200g

broccolinia pilkottuna

100g

porkkanaa pilkottuna

100g

pavunituja

100g

kurkkua pilkottuna

100g

kirsikkatomaattia, halkaistuna

½nippu

korianteria, lehdet nypittynä

100g

retiisiä, pilkottuna

2kpl

kevätsipulin vartta, leikattuna

Paahdettuja maapähkinöitä

öljyä paistamiseen

suolaa

Näin valmistat

  • Ryöppää, eli keitä nopeasti kuumassa suolalla maustetussa vedessä pavut, broccolini ja porkkana erikseen (voit halutessasi tarjota ne raakanakin), jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta.
  • Purista toisen limen mehu sataykastikkeen joukkoon, sekoita. Leikkaa toinen lime lohkoiksi
  • Paista Paahtopalat pannulla kullanruskeaksi tilkassa öljyä, mausta suolalla. Nosta tofupalat pannulta kulhoon, anna jäähtyä hetki. Mausta palat ½ dl sataykastikkeella.
  • Levitä ½ dl sataykastiketta tarjoilukulhon pohjalle ja reunoille, ja asettele salaatin ainekset kulhoon aloittaen tofusta. Laita korianterinlehdet viimeiseksi, ripottele päälle kevätsipulia ja koristele limen lohkoilla ja paahdetuilla pähkinöillä.
  • Tarjoa loput sataykastikkeesta erikseen omassa kulhossaan salaatin kanssa
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu