HÄIKÄILEMÄTTÖMÄN HELPPO PUNAINEN CURRY
Ainesosat
Näin valmistat
Raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Kuumenna paistinpannulla öljy ja lisää currytahna, valkosipuli, inkivääri ja paahtopalat. Sekoita hyvin ja paista hetki.
Lisää kookosmaito, sitruunamehu ja sokeri. Sekoita ja anna hautua 5 min. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.
VINKKI: reseptissä käytettiin miedon tulista Spice Up! punaista currytahnaa. Mikäli käytät toisen valmistajan currytahnaa, niin lisää ensin 1 rkl ja tarkista maku, koska kauppojen currytahnat voivat olla tulisuudeltaan eri vahvuisia!
Katso videolta, kuinka helposti valmistuu Jalotofu Paahtopalat red curry! Herkullinen ateria kahdelle syntyy vain 10 minuutissa.
Lisää videoita YouTube-kanavallamme!Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Hanna says:
Todella helppo ja maukas. Jos haluaisin tuunata tätä esim. lisäämällä porkkanoita tikkuina mukaan tai parsakaalia, niin missä vaiheessa ne olisi paras laittaa.
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Kiitos hyvästä huomiosta ja palautteesta. Sokeri korjattu ainesosalistaukseen.
Sanna Kujansuo says:
Hei tämähän toimi. Lisäsin itse chiliä vielä, mutta makua-asia. Jatkoon!
Nälkä on says:
Ihan vain kuvan puolesta pakko testata. Nyt en kyllä osaa päättää, että mitä reseptiä nyt testaisin
Marja Guercin says:
Oikein maukas resepti. Sen sijaan etta olisin tarjonnut riisin kanssa paistoin viipaleiksi leikattua ruusukaalia oliivioljyssa. Mahtavaa!!
Sari says:
Todella helppo ja nopea tehdä ja maistuu takuulla. Lisäsin pienen kesäkurpitsan, sipulin ja yhden miedon punaisen chilin. Herkullista!
minna koskelo says:
Hei ja kiitos reseptistä!
Tässä hieman palautetta: Nam Nam ja Nam! Sopivasti suolaisuutta, hapokkuutta ja aasian makuja. Täytyypä tehdä uudestaan ilmojen kylmetessä ja ehkä lisäisin ensi kerralla vielä pikkusen tuoretta chiliä.
Anna says:
Todella hyvää ja etenkin helppoa