Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
  • 2 rkl punaista, vihreää tai keltaista currytahnaa (Spice Up!)
  • 1 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 tlk kookosmaitoa (400ml)
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria
  • suolaa

HÄIKÄILEMÄTTÖMÄN HELPPO PUNAINEN CURRY ohje

  • Raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Kuumenna paistinpannulla öljy ja lisää currytahna, valkosipuli, inkivääri ja paahtopalat. Sekoita hyvin ja paista hetki.

    Lisää kookosmaito, sitruunamehu ja sokeri. Sekoita ja anna hautua 5 min. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kera.

Katso videolta, kuinka helposti valmistuu Jalotofu Paahtopalat red curry! Herkullinen ateria kahdelle syntyy vain 10 minuutissa.

Katso lisää videoita YouTube-kanavaltamme
  • Arvostelut
    Heta Sarja
    3 / 5

    Hei, ohje muuten hyvä kun testailin, mutta ainesosaluettelossa ei ole mainintaa sokerista, jota ohjeessa kuitenkin käsketään lisäämään.

    Jalofoods Asiakaspalvelu

    Kiitos hyvästä huomiosta ja palautteesta. Sokeri korjattu ainesosalistaukseen.

    Sanna Kujansuo
    5 / 5

    Hei tämähän toimi. Lisäsin itse chiliä vielä, mutta makua-asia. Jatkoon!

    Nälkä on
    5 / 5

    Ihan vain kuvan puolesta pakko testata. Nyt en kyllä osaa päättää, että mitä reseptiä nyt testaisin 🧐

    Marja Guercin
    5 / 5

    Oikein maukas resepti. Sen sijaan etta olisin tarjonnut riisin kanssa paistoin viipaleiksi leikattua ruusukaalia oliivioljyssa. Mahtavaa!!

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.