Redang-paahtopalacurry – nam mikä ruoka Indonesiasta!
Kokeile myös intialaisen klassikkoruoan pehmeän kermaista butter chicken kasvisversiota, häikäilemättömän helppoa punaista currya, huijarin palak paneeria tai tomaattisen mausteista tikka masalaa tofulla!
Ainesosat
Näin valmistat
Valmista currytahna: Kuori inkivääri ja valkosipulit. Raasta inkivääri. Kuori salottisipulit ja puolita ne. Halkaise chilit pituussuunnassa ja poista kahdesta siemenet. Jos haluat miedon curryn niin poista kaikista chileistä siemenet. Laita kaikki currytahnan ainekset blenderiin ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Kuumenna öljy paistinpannulla tai kattilassa. Lisää Paahtopalat ja paista niitä 2-3 minuuttia. Lisää sekaan currytahna ja paista 2-3 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää soijakastike, kookosmaito, siirappi ja puolet suolan määrästä. Kiehauta ja anna hautua hiljalleen noin 20 minuuttia, silloin tällöin sekoitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa loput suolan määrästä.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Puolita granaattiomena ja aseta leikatut palat vesiastiaan ja irrota siemenet. Siivilöi siemenet ja valuta vesi.
Tarjoa redang-curry riisin kanssa ja koristele korianterilla ja granaattiomenan siemenillä.
Mitä muut sanovat
Arvostelut
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
tt3 says:
Hyvä resepti, maukas ruoka.
Maria says:
Todella herkullista! Kaikki maut sopivat niin erinomaisesti yhteen. Testasin tätä laittaessani ensimmäistä kertaa tätä revittyä (maustettua) paahtopalatofua. Koostumus oli erittäin hyvä. Vinkkinä kananlihasta tykkääville: sopii varmaan kaikkiin ruokiin, mihin kana sopii.
Hanne says:
Nam tosiaankin. Olisi pitänyt uskoa ja tehdä tuplasatsi tätä currya! Oli niin SAIRAAN hyvää!! Kiitos reseptistä.
Jalofoods Asiakaspalvelu says:
Kiitos paljon palautteesta!
Artsi says:
Todella maistuva, mutta vaatii sen verran tekemistä, että on parhaimmillaan viikonlopun kokkailuissa. Vie makumatkalle ja lämmittää ihanasti kaamoksen keskellä!
Nana says:
Tuli hyvää, vaikka jätinkin pari ainesosaa laittamatta (olisi ollut ”turhaa” ostaa vain tätä ruokaa varten)
Una says:
Oli kyllä todella maukasta! Olen aikaisemmin tehnyt maustamattomana tofulla samaa, mutta maustetut paahtopalat toivat tähän kyllä uuden lisän!
Mirkka says:
Ihanan mausteinen muttei liian tulinen. Revitty tofupala on ihan huippu ja sillä kuka tahansa saa aikaan maittavan kasvisaterian
Katri Laaksonen says:
Redang currytahnan opettelu oli silmiä avaavaa, njam. Tofusta tuli myös meidän perheen uusi suosikki, tällaisilla resepteillä ja tuotteella ei onneksi voi enää epäonnistua.
Leo Mylläri says:
Tykkäsin reseptistä, revitty tofu on kiva uutuus
Emppu says:
Huippu tuote ja ohje, teen varmasti uudelleenkin n_n
Jaana says:
No nyt lähti kokeiluun! Vasta tofuun,maustamattomaan tutustuneena, odotan innolla uusia makuelämyksiä!
Ebba says:
Aion ehdottomasti kokeilla
Ella Kauppinen says:
Helppo ja erittäin maukas curry, joka maistuu niin vegaanille kuin sekaanillekin! 🙂
Miia says:
Tuli todella hyvää, aion tehdä uudestaankin ja maustettu paahtopala tofu oli kiva uutuus!
susanna says:
Tämä oli hyvää ja varmasti tulee tehtyä uudestaan!