Huijarin Palak Paneer tofulla
Ainesosat
Näin valmistat
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta inkivääri (yht. 2 rkl) ja kuori valkosipulit (yht. 5 kpl) sekä yksi sipuli. Pilko yksi valkosipulinkynsi.
Leikkaa tofu pituussuunnassa puoliksi ja painele talouspyyhkeen välissä enin kosteus pois. Kuutio tofu. Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Paista tofukuutioita, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Lisää pannulle 1 rkl raastettua inkivääriä ja pilkottu valkosipuli. Paista käännellen noin minuutti. Nosta pannu pois kuumalta liedeltä ja kaada soijakastike tofujen päälle. Nosta tofut erilliseen astiaan sivuun odottamaan.
Valmista pinaattisose. Poista chilistä siemenet ja kanta. Lisää sulanut/tuore pinaatti, chili, inkivääri, 2 valkosipulinkynttä ja kaurakerma tehosekoittimeen ja pyöräytä kevyesti tasaiseksi soseeksi.
Valmista curry. Pilko sipuli ja loput valkosipulinkynnet (2 kpl) mahdollisemman hienoksi. Kuumenna öljy ja lisää molemmat pilkotut sipulit pannulle. Kuullota niitä miedolla lämmöllä sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää curryn joukkoon kuivamausteet (paitsi suola) ja tomaattipyre ja paahda vielä minuutti.
Lisää joukkoon pinaattisose ja mausta suolalla. Lisää tofut. Sekoita hyvin ja anna hautua 5-10 min miedolla lämmöllä.
Tarkista maku ja lisää suolaa ja mausteita tarvittaessa. Tarjoile riisin, naan-leivän ja jogurtin kera.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut