10 min

2-3 annosta

(1)

STICKY SESAME TOFU w/ SWEET&SOUR SAUCE

Valmista 10 minuutissa! Kiinalaisista ravintoloista tuttu annos syntyy kätevästi valmiiksi aasialaisittain maustetuilla Paahtopaloilla ja sweet & sour -kastikkeella maustetusta parsakaalista ja riisistä.

🥢 AASIA

Max10min

revittytofu

Jalotofu Aasia Paahtopalat

Sweet&Sour

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Aasia Paahtopalat (250g)

1+1rkl

öljyä paistamiseen (esim. seesam)

riisiä

300-500g

parsakaalia (tai sesongin parsaa)

½dl

vettä

1dl

sweet&sour -kastiketta

1-2rkl

seesaminsiemeniä

sweet&sour -kastiketta tarjoiluun

tuoretta korianteria

suolaa ja pippuria

Näin valmistat

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Samalla kun riisi kiehuu, pilko parsakaali sopivan kokoisiksi paloiksi.
  • Kuumenna noin 1 rkl öljyä pannulla ja lisää parsakaalit. Paista hetki ja lisää joukkoon ½ dl vettä. Kiehauta. Kun vesi on haihtunut, lisää 1 rkl öljyä ja Jalotofu Aasia Paahtopalat. Paista muutama minuutti käännellen. Vähennä pannun lämpötila minimiin ja kaada 1 dl sweet&sour -kastiketta tofujen päälle. Sekoita tasaisesti, kunnes kastike on imeytynyt tofupaloihin.
  • Tarvittaessa mausta suolalla ja pippurilla, koristele seesaminsiemenillä. Anna hautua jälkilämmöllä muutama minuutti.
  • Kokoa annokset esimerkiksi kulhoihin ja aloita riisillä. Lisää seesamitofut koristele annos lusikallisella sweet&sour -kastiketta ja ripottele seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria päälle.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.