10 min

2-3 annosta

STICKY SESAME TOFU w/ SWEET&SOUR SAUCE

Valmista 10 minuutissa! Kiinalaisista ravintoloista tuttu annos syntyy kätevästi valmiiksi aasialaisittain maustetuilla Paahtopaloilla, sweet & sour -kastikkeella maustetusta parsakaalista ja riisistä.

Max10min

revittytofu

Jalotofu Aasia Paahtopalat

Sweet&Sour

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Aasia Paahtopalat (250g)

1+1rkl

öljyä paistamiseen (esim. seesam)

riisiä

300-500g

parsakaalia (n. keskikokoinen parsakaali)

½dl

vettä

1dl

sweet&sour -kastiketta

1-2rkl

seesaminsiemeniä

sweet&sour -kastiketta tarjoiluun

tuoretta korianteria

suolaa ja pippuria

Näin valmistat

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Samalla kun riisi kiehuu, pilko parsakaali sopivan kokoisiksi paloiksi.
  • Kuumenna noin 1 rkl öljyä pannulla ja lisää parsakaalit. Paista hetki ja lisää joukkoon ½ dl vettä. Kiehauta. Kun vesi on haihtunut, lisää 1 rkl öljyä ja Jalotofu Aasia Paahtopalat. Paista muutama minuutti käännellen. Vähennä pannun lämpötila minimiin ja kaada 1 dl sweet&sour -kastiketta tofujen päälle. Sekoita tasaisesti, kunnes kastike on imeytynyt tofupaloihin.
  • Tarvittaessa mausta suolalla ja pippurilla, koristele seesaminsiemenillä. Anna hautua jälkilämmöllä muutama minuutti.
  • Kokoa annokset esimerkiksi kulhoihin ja aloita riisillä. Lisää seesamitofut koristele annos lusikallisella sweet&sour -kastiketta ja ripottele seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria päälle.

Arvostelut

Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä

Arvostelu