KASVISTORTILLAT UPGRADE: RAPEALLA PAAHTOPALALLA

(1)
15 min 6-8 kpl
Kasvistortillat voisi ehkä jo ottaa mukaan arkiruokien klassikkolistaan Suomessakin. Koska ne vain toimivat ruokaisina, terveellisinä, maukkaina ja nyt entistäkin nopeampina arjen vakkariruokina. Kiitos käyttövalmiin, maustetun Jalotofu Paahtopalan!
paistettu ja maustettu Jalotofu Paahtopala

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu 250g
2 rkl öljyä paistamiseen
1 ps tortilloja (6-8 kpl)
1 prk salsaa
1 prk creme fraichea
2-3 dl guacamolea (valmista tai omatekemää)
1 kpl kypsä mango
2 paprikaa paprikaa
1 punainen chili
1 punasipuli
nippu korianteria
suolaa ja pippuria

Näin valmistat

Aloita pilkkomalla paprika, mango ja punasipuli sopivan kokoisiksi siivuiksi. Silppua chili ja korianteri. Tee guacamole tai käytä valmista.

Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lämmitä tortillat, sivele ne dipeillä (salsa, fraiche ja guacamole) ja levitä päälle pilkotut kasvikset sekä Paahtopalat. Koristele chilillä ja korianterilla. Taita tortillat taskuiksi ja nauti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme