VIHREÄ THAI CURRY MARINOIDULLA TOFULLA
Ainesosat
Näin valmistat
Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynnet, kuori inkivääri ja pilko pieneksi. Kuori sitruunaruohoa hieman ja leikkaa pois varren yläosa ja pilko loput. Pilko myös chilit. Laita kaikki currytahnan ainekset monitoimikoneeseen tai blenderiin ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
Pilko munakoiso kuutioiksi, ota tofu paketista, kuivaa keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin puristellen ja pilko kuutioiksi. Paista munakoisopaloja pannulla ja siirrä lautaselle. Paista tofupaloja ensin kuivalla pannulla, jotta ne kuivuvat hieman lisää. Kun palat saavat hieman väriä pintaan, lisää vähän öljyä pannulle, paista niitä rapeiksi hetki ja siirrä lautaselle.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää currytahna ja paista noin 3 minuuttia. Lisää sekaan kookosmaito, vesi, limen lehdet, soijakastike ja sokeri ja anna porista miedolla lämmöllä. Lisää paistetut tofut ja munakoiso curryn sekaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 min. Lisää lopuksi sokeriherneet ja anna kypsyä vielä 2 min, mausta limen mehulla ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoile riisin kanssa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut