Rapeaa tempeä, broccoliinia ja pastaa tummasta lautasesta tarjoiltuna. Rapeaa tempeä, broccoliinia ja pastaa tummasta lautasesta tarjoiltuna. '

2:lle

NOPEA TEMPE & BROCCOLIINI-PASTA

Täyteläisen maukas ja nopea pasta, josta voisi helposti tulla vakkariresepti arkeen kansioon "parhaat kasvisruoat arkeen". Marinoitu ja paistettu tempe ja uunissa paahdetut broccoliinit sopivat yhteen aika lailla täydellisesti. Umamia pursuileva kokonaisuus.

Näitä tarvitset

Tempe:

1pkt

Jalotempe Original (soija)

Marinadi:

1 ½rkl

soijakastiketta (Tamari)

1rkl

balsamicoa

Broccoliineja (200g)

Chilimaustetta

oliiviöljyä

Merisuolahiutaleita

Pastaa tai spagettia

Tarjoiluun:

oluthiivahiutaleita

sitruunan mehua

seesaminsiemeniä

oliiviöljyä

Näin valmistat

  • Laita uuni kuumenemaan noin 180-200c asteeseen.
  • Pese (tarvittaessa) broccoliinit ja laita ne uuninpellille. Sirottele päälle oliiviöljyä, merisuolahiutaleita ja chilimaustetta. Paahda uunissa noin 10-15 minuuttia.
  • Pilko Jalotempe kuutioiksi ja tee marinadi. Paista Tempekuutioita öljyssä, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Nosta paistetut kuutiot pois pannulta lautaselle ja marinoi ne. Anna marinadin imeytyä hetki.
  • Keitä pasta/spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kokoa annos: spagettia, broccoliineja ja tempeä. purista päälle sitruunan mehua ja tarvittaessa voi valuttaa hieman oliiviöljyä. Viimeistele annos oluthiivahiutaleilla ja seesaminsiemenillä.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.