15 - 20 min

4

PAAHDETTU BATAATTI JA TOFUKASTIKE

Bataatti + marinoitu tai savustettu tofu ja vegaaninen, kermainen kastike ovat täydelliset elementit kun vatsassa on nälkä ja mielessä nopea ja täyttävä kasvisruoka arkeen. Superhelppo resepti ? ​

Näitä tarvitset

1pkt

marinoitua tai kylmäsavutofua

2kpl

bataattia

1

porkkana

1pkt

kirsikkatomaatteja

1pkt

rukolaa tai salaattisekoitusta

2

kaffirinlimetinlehteä

1prk

punaisia linssejä (kypsiä)

1prk

tuoremantelijuomaa (2,5 dl)

3-4rkl

öljyä paistamiseen

suolaa ja pippuria myllystä

balsamicoa koristeeksi

Näin valmistat

  • Laita uuni 200°C, pese bataatti ja halkaise se pituussuunnassa kahtia. Voitele kevyesti öljyllä ja paista uunissa n. 30-40 min, kunnes bataatissa kaunis pinta ja kypsä sisältä.
  • Pintakuivaa tofu ja kuutioi tai murenna se kuumalle ja kuivalle pannulle. Paista käännellen noin 5 min. ja lisää öljy. Paista vielä hetki.
  • Kun tofussa rapea paistopinta, niin lisää linssit, mantelijuoma ja kaffirinlimetinlehdet. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin 10-15 min. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.
    Raasta juustohöylällä porkkana suikaleiksi ja pilko tomaatit.
  • Ota bataatit uunista ja kasaa annos
    (bataatti, tofu-linssikastike ja salaattiainekset).
    Koristele balsamicolla.

Jalotofun yleispaisto-ohje!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu