15 - 20 min

4

PAAHDETTU BATAATTI JA TOFUKASTIKE

Bataatti + marinoitu tai savustettu tofu ja vegaaninen, kermainen kastike ovat täydelliset elementit kun vatsassa on nälkä ja mielessä nopea ja täyttävä kasvisruoka arkeen. Superhelppo resepti ? ​

Näitä tarvitset

1pkt

marinoitua tai kylmäsavutofua

2kpl

bataattia

1

porkkana

1pkt

kirsikkatomaatteja

1pkt

rukolaa tai salaattisekoitusta

2

kaffirinlimetinlehteä

1prk

punaisia linssejä (kypsiä)

1prk

tuoremantelijuomaa (2,5 dl)

3-4rkl

öljyä paistamiseen

suolaa ja pippuria myllystä

balsamicoa koristeeksi

Näin valmistat

  • Laita uuni 200°C, pese bataatti ja halkaise se pituussuunnassa kahtia. Voitele kevyesti öljyllä ja paista uunissa n. 30-40 min, kunnes bataatissa kaunis pinta ja kypsä sisältä.
  • Pintakuivaa tofu ja kuutioi tai murenna se kuumalle ja kuivalle pannulle. Paista käännellen noin 5 min. ja lisää öljy. Paista vielä hetki.
  • Kun tofussa rapea paistopinta, niin lisää linssit, mantelijuoma ja kaffirinlimetinlehdet. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin 10-15 min. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.
    Raasta juustohöylällä porkkana suikaleiksi ja pilko tomaatit.
  • Ota bataatit uunista ja kasaa annos
    (bataatti, tofu-linssikastike ja salaattiainekset).
    Koristele balsamicolla.

Jalotofun yleispaisto-ohje!

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.