RAPEAT TOFUFILEET JA KERMAINEN MUUSSI
“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”
PAULA HEINONEN
Pidempi Korsi -blogi
Ainesosat
Näin valmistat
Paloittele tofu ja kierittele korppujauhoissa. Lorauta pannulle öljyä. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin ja mausta lopuksi. Kuori ja keitä perunat. Kaada suurin osa keitinvedestä pois. Heitä joukkoon iso nokare vegaanista margariinia. Muussaa perunat perunasurvimella ja lisää kaurakerma joukkoon erissä. Mausta suolalla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut