30 min

RAPEAT TOFUFILEET JA KERMAINEN MUUSSI

“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka."PAULA HEINONENPidempi Korsi -blogi

Ruokavinkki

“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”

PAULA HEINONEN
Pidempi Korsi -blogi

Näitä tarvitset

Rapeat Jalotofufileet

150g

kiinteää jalotofua (kylmäsavu tai marinoitu)

korppujauhoja

hienoa merisuolaa

rouhittua mustapippuria

sitruunamehua

kuivattua tilliä (tai sitruunapippuria)

Perunamuusi

10-12

jauhoista perunaa

2dl

kaurakermaa

iso nokare vegaanista margariinia

suolaa

Näin valmistat

  • Paloittele tofu ja kierittele korppujauhoissa. Lorauta pannulle öljyä. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin ja mausta lopuksi. Kuori ja keitä perunat. Kaada suurin osa keitinvedestä pois. Heitä joukkoon iso nokare vegaanista margariinia. Muussaa perunat perunasurvimella ja lisää kaurakerma joukkoon erissä. Mausta suolalla.

Arvostelut

    Arvostelu