RAPEAT TOFUFILEET JA KERMAINEN MUUSSI
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Pastat, Wokit
“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”
PAULA HEINONEN
Pidempi Korsi -blogi
Ainesosat
Rapeat Jalotofufileet
- 150 g kiinteää jalotofua (kylmäsavu tai marinoitu)
- korppujauhoja
- hienoa merisuolaa
- rouhittua mustapippuria
- sitruunamehua
- kuivattua tilliä (tai sitruunapippuria)
Perunamuusi
- 10-12 jauhoista perunaa
- 2 dl kaurakermaa
- iso nokare vegaanista margariinia
- suolaa
RAPEAT TOFUFILEET JA KERMAINEN MUUSSI ohje
Paloittele tofu ja kierittele korppujauhoissa. Lorauta pannulle öljyä. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin ja mausta lopuksi. Kuori ja keitä perunat. Kaada suurin osa keitinvedestä pois. Heitä joukkoon iso nokare vegaanista margariinia. Muussaa perunat perunasurvimella ja lisää kaurakerma joukkoon erissä. Mausta suolalla.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.