RAPEAT TOFUFILEET JA KERMAINEN MUUSSI

(7)
“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.” PAULA HEINONEN Pidempi Korsi -blogi

“Niin simppeliä, mutta ah-niin hyvää. Kun perunamuusi on tarpeeksi kermaista ja maistuvaa ei tämä ruoka kaipaa kastiketta lainkaan. Täydellinen arkiruoka.”

PAULA HEINONEN
Pidempi Korsi -blogi

Ainesosat

Rapeat Jalotofufileet
150 g kiinteää jalotofua (kylmäsavu tai marinoitu)
korppujauhoja
hienoa merisuolaa
rouhittua mustapippuria
sitruunamehua
kuivattua tilliä (tai sitruunapippuria)
Perunamuusi
10-12 jauhoista perunaa
2 dl kaurakermaa
iso nokare vegaanista margariinia
suolaa

Näin valmistat

Paloittele tofu ja kierittele korppujauhoissa. Lorauta pannulle öljyä. Paista kullanruskeaksi molemmin puolin ja mausta lopuksi. Kuori ja keitä perunat. Kaada suurin osa keitinvedestä pois. Heitä joukkoon iso nokare vegaanista margariinia. Muussaa perunat perunasurvimella ja lisää kaurakerma joukkoon erissä. Mausta suolalla.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme