NAKKIKASTIKE TOFULLA JA PERUNAMUUSSILLA
”Kasvispainotteinen ruokavalio tuntuu kokonaisvaltaisesti paremmalta.”
MIIKKA HAST
Lumilautailija, POW-lähettiläs
Ainesosat
Näin valmistat
Keitä perunat pehmeiksi. Siivilöi vesi pois, muussaa perunasurvimella. Lisää Kaslink Aito Kauraruoka, margariini ja suola. Sekoita.
Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa tofun pinta talouspaperilla, leikkaa se kuutioiksi ja paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla niin että tofu saa väriä ja ylimääräiset nesteet höyrystyvät pois. Lisää pannulle öljy ja paista tofu rapeaksi noin 5 min. Hienonna samalla sipuli ja valkosipuli. Lisää ensiksi sipuli pannulle, ruskista. Tämän jälkeen valkosipuli, paista vielä hetki ja lisää pannulle jauhot. Paahda niin, että kaikki ovat saaneet ruskean paahteisen värin.
Lisää vesi, Kaslink Aito Kauraruoka, sinappi, ketsuppi, balsamico ja mausteet oman maun mukaan.
Sekoita ja anna hautua hetki matalalla lämmöllä. Kuutioi maustekurkku ja lisää kastikkeeseen. Jätä 1/3 osa kurkuista koristelemiseen.
Koristele maustekurkuilla ja hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut