30 min

NAKKIKASTIKE TOFULLA JA PERUNAMUUSSILLA

Perinteinen "nakkikastike" tofulla on helppo ja maistuva kasvisruoka arkeen, josta harva voi olla tykkäämättä. Tarjoa herkullinen vegaaninen nakkikastike perunamuusin ja suolakurkkujen kanssa.

Ruokavinkki

”Kasvispainotteinen ruokavalio tuntuu kokonaisvaltaisesti paremmalta.”

MIIKKA HAST
Lumilautailija, POW-lähettiläs

Näitä tarvitset

Vegaaninen perunamuusi

1kg

jauhoisia perunoita

2prk

Kaslink Aito Kauraruokaa

4rkl

margariinia

suolaa

Kastike

2pkt

Jalotofu Kylmäsavu

1

sipuli

2

valkosipulikynttä

4rkl

vehnäjauhoja

2prk

Kaslink Aito Kauraruokaa

2

Myrttisen maustekurkkua

1dl

vettä

1rkl

sinappia

2rkl

ketsuppia

1rkl

balsamicoa

suolaa

mustapippuria

4-5rkl

öljyä

Näin valmistat

  • Keitä perunat pehmeiksi. Siivilöi vesi pois, muussaa perunasurvimella. Lisää Kaslink Aito Kauraruoka, margariini ja suola. Sekoita.
  • Kuumenna pannu kuumaksi. Kuivaa tofun pinta talouspaperilla, leikkaa se kuutioiksi ja paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla niin että tofu saa väriä ja ylimääräiset nesteet höyrystyvät pois. Lisää pannulle öljy ja paista tofu rapeaksi noin 5 min. Hienonna samalla sipuli ja valkosipuli. Lisää ensiksi sipuli pannulle, ruskista. Tämän jälkeen valkosipuli, paista vielä hetki ja lisää pannulle jauhot. Paahda niin, että kaikki ovat saaneet ruskean paahteisen värin.
  • Lisää vesi, Kaslink Aito Kauraruoka, sinappi, ketsuppi, balsamico ja mausteet oman maun mukaan.
  • Sekoita ja anna hautua hetki matalalla lämmöllä. Kuutioi maustekurkku ja lisää kastikkeeseen. Jätä 1/3 osa kurkuista koristelemiseen.
  • Koristele maustekurkuilla ja hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu