Ainesosat

Kermainen tofukastike
  • 1 pkt Jalotofu Marinoitu
  • 1 prk Kaslink Aito Kauraruoka Sipuli
  • 1 pkt herkkusieniä
  • 1 kpl paprika
  • 1 kpl sipulia
Lisäksi
  • riisiä
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • ruohosipulia silputtuna

Vegaaninen Tofu ”Kana” Kastike ohje

  • Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.

    Ota marinoitu tofu pois paketista ja kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Kuutioi tai revi tofu noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Vähennä hieman lämpöä, lisää öljy ja paista noin 5-10 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Lisää pilkotut sienet, paprika ja sipuli, kuullota pari minuuttia.

    Kaada kaurakerma, kiehauta n. 3 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Viimeistele annos ruohosipulilla.

Marinoidun tofun paahtaminen pannulla

Katso lisää videoita YouTube-kanavaltamme
  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.