15 - 20 min

4:lle

Vegaaninen Tofu ”Kana” Kastike

Maailman paras vegaaninen kanakastike syntyy paahdetusta marinoidusta tofusta ja sipulin makuisesta kaurakermasta. Kauniin keltainen ja maukas tofukastike on todellinen arjen pikaruoka. Kokeile tätä riisin tai perunamuussin kera!

Näitä tarvitset

Kermainen tofukastike

1pkt

Jalotofu Marinoitu

1prk

maustettua kaurakermaa 2,5dl ((esim. sipuli))

1pkt

herkkusieniä

1kpl

paprika

1kpl

sipulia

Lisäksi

riisiä

suolaa ja pippuria myllystä

ruohosipulia silputtuna

Näin valmistat

  • Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Ota marinoitu tofu pois paketista ja kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Kuutioi tai revi tofu noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Vähennä hieman lämpöä, lisää öljy ja paista noin 5-10 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Lisää pilkotut sienet, paprika ja sipuli, kuullota pari minuuttia.
  • Kaada kaurakerma, kiehauta n. 3 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.Viimeistele annos ruohosipulilla.

Marinoidun tofun paahtaminen pannulla

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu