Vegaaninen Tofu ”Kana” Kastike

(31)
20 min 4:lle
Maailman paras vegaaninen kanakastike syntyy paahdetusta marinoidusta tofusta ja sipulin makuisesta kaurakermasta. Kauniin keltainen ja maukas tofukastike on todellinen arjen pikaruoka. Kokeile tätä riisin tai perunamuussin kera!
Katso video

Ainesosat

Kermainen tofukastike
1 pkt Jalotofu Marinoitu
1 prk maustettua kaurakermaa 2,5dl ((esim. sipuli))
1 pkt herkkusieniä
1 kpl paprika
1 kpl sipulia
Lisäksi
riisiä
suolaa ja pippuria myllystä
ruohosipulia silputtuna

Näin valmistat

Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.

Ota marinoitu tofu pois paketista ja kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Kuutioi tai revi tofu noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Vähennä hieman lämpöä, lisää öljy ja paista noin 5-10 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Lisää pilkotut sienet, paprika ja sipuli, kuullota pari minuuttia.

Kaada kaurakerma, kiehauta n. 3 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.Viimeistele annos ruohosipulilla.

Marinoidun tofun paahtaminen pannulla

Lisää videoita YouTube-kanavallamme!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme